El Temps a Tarragona: Canvis importants en les màximes, que es dispararan

La previsió meteorològica d'aquest diumenge, 10 d'octubre

| Actualizado a 09 octubre 2021 16:05
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

De matinada el cel estarà entre mig i molt ennuvolat a bona part del territori, tret de l'extrem nord-est i el Pirineu occidental on restarà poc ennuvolat. A mesura que avanci el matí, la nuvolositat minvarà fins a quedar serè o poc ennuvolat en general, excepte al litoral i prelitoral, sobretot al sector central de la zona, i altres punts de l'interior del quadrant nord-est on quedarà mig ennuvolat. Al final del jorn els núvols baixos afectaran de nou a punts de la depressió Central i del litoral i prelitoral sud.

Precipitacions

De matinada s'espera algun ruixat feble i dispers a punts de la Catalunya Central i localment moderat a punts de la meitat sud del litoral i el prelitoral. A la tarda és possible algun feble ruixat a l'interior del quadrant nord-est. S'acumularan quantitats minses o localment abundants de precipitació.

Temperatura

La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més baixa: oscil·larà entre 2 i 7 ºC al Pirineu, entre 6 i 11 ºC al Prepirineu i depressió Central, entre 10 i 15 ºC al Prelitoral i plitoral nord, i entre 12 i 17 ºC a la resta. Per la seva banda, la màxima no experimentarà canvis importants; oscil·larà entre 18 i 24 ºC arreu, puntualment més altes a ponent i interior de la vall de l'Ebre.

Visibilitat

La visibilitat serà bona en conjunt, si bé al litoral i prelitoral i punts de la depressió Central quedarà regular, en especial al principi i al final del dia.

Vent

De matinada i al final del dia serà fluix i de direcció variable. La resta de la jornada s'imposarà el vent de component sud i oest a l'interior de la meitat oest, i de component sud i est a la resta; serà d'intensitat fluixa amb cops moderats. Malgrat tot, fins al migdia bufarà mestral a les Terres de l'Ebre i tramuntana al nord de la Costa Brava, on reapareixerà al final del dia.

Comentarios
Multimedia Diari