El Temps a Tarragona: Dia mínimament més fred

La previsió meteorològica d'aquest dissabte, 13 de març

12 marzo 2021 10:39 | Actualizado a 12 marzo 2021 17:30
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Predominarà el cel serè o poc ennuvolat en general amb el pas d'alguns núvols alts. Malgrat tot, fins a mig matí hi haurà alguns núvols baixos al litoral i prelitoral central, i a punts de la Catalunya central i de l'interior del quadrant nord-est. A més, a partir de migdia creixeran nuvolades al Pirineu que deixaran localment el cel molt ennuvolat al seu vessant nord.

Pluja

De matinada no es descarta algun ruixat dispers a punts del litoral i prelitoral central. Al final del dia és probable alguna feble precipitació al vessant nord del Pirineu. En general, seran d'intensitat feble i acumularan quantitats minses. La cota de neu se situarà al voltant dels 1.200 metres.

Temperatura

La temperatura mínima baixarà entre lleugerament i moderadament. Per la seva banda, la màxima pujarà entre lleugerament i moderadament a la meitat est, i similar o baixarà lleugerament a la resta. La temperatura mínima oscil·larà entre -3 i 2 ºC al Pirineu, Prepirineu i depressió Central, 1 i 6 ºC al prelitoral i 3 i 8 ºC al litoral. La temperatura màxima es mourà entre 9 i 14 ºC al Pirineu i 14 i 19 ºC a la resta del país, tot i que localment serà més alta a la vall de l'Ebre.

Visibilitat

Visibilitat excel·lent, si bé fins a mig matí serà regular a punts del litoral i prelitoral central, així com a fondalades de l'interior per algunes boires o boirines. A partir de mitja tarda empitjorarà al vessant nord del Pirineu.

Vent

El vent bufarà fluix i de direcció variable, amb el predomini del terral al litoral, fins a mig matí. A partir de llavors, s'imposarà el component sud i oest al litoral i prelitoral, i el component oest a la resta. En general, bufarà entre fluix i moderat, amb cops forts a partir de migdia. Malgrat tot, a punts de l'interior del quadrant nord-est bufarà fluix i de direcció variable.

Comentarios
Multimedia Diari