El Temps a Tarragona: El cel continuarà tapat

La previsió meteorològica d'aquest dijous, 16 de setembre

15 septiembre 2021 11:59 | Actualizado a 15 septiembre 2021 12:04
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Al matí el cel estarà poc ennuvolat en general pel pas de núvols alts, si bé hi haurà intervals de núvols al litoral que localment deixaran el cel molt ennuvolat. A partir de mig matí creixeran nuvolades a punts de muntanya, que a la tarda i fins a la nit deixaran el cel molt ennuvolat o cobert a la meitat est i a la resta del Pirineu, Prepirineu i de la serralada prelitoral.

Precipitacions

De matinada són possibles ruixats aïllats al litoral central i nord de la Costa Daurada. A partir del final del matí s'esperen ruixats dispersos al Pirineu, Prepirineu, interior del quadrant nord-est i al massís del Port, i són possibles d'aïllats a la resta de la serralada prelitoral i de la meitat est. Al final del dia la precipitació serà més aïllada i s'anirà restringint al Pirineu, Prepirineu i al sector central del litoral. La precipitació serà d'intensitat entre feble i moderada i localment anirà acompanyada de tempesta i calamarsa. S'acumularan quantitats de precipitació minses o poc abundants en general. A les zones avisades la precipitació podrà ser forta i acumular quantitats abundants.

Temperatura

La temperatura serà semblant o lleugerament més baixa en general, si bé la màxima baixarà moderadament al litoral i prelitoral nord. La mínima es mourà entre els 10 i 15 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 13 i 18 ºC a la depressió Central i entre 17 i 22 ºC a la resta. La màxima arribarà a valors entre 19 i 24 ºC al Pirineu i entre 25 i 30 º C a la resta, les més altes a ponent i la vall de l'Ebre.

Visibilitat

La visibilitat serà bona en general i regular en moments de xàfec.

Vent

El vent serà fluix i variable fins a mig matí, amb tramuntana i mestral moderat amb algun cop fort als dos extrems del país. A partir de llavors bufarà entre fluix i moderat, de component sud al litoral i a la meitat est, i de component oest a l'interior de la meitat oest.

Comentarios
Multimedia Diari