El Temps a Tarragona: El cel estarà ennuvolat i pot ploure

La previsió meteorològica d'aquest dissabte, 25 de setembre

| Actualizado a 24 septiembre 2021 10:59
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Arribaran núvols alts i mitjans per l'oest que deixaran el cel mig o molt ennuvolat. A més, durant la segona meitat del dia creixeran algunes nuvolades a punts de muntanya de la meitat oest. A banda, a principi del dia hi haurà núvols baixos a punts del litoral i prelitoral, depressió Central i valls del Prepirineu. Al final del dia se'n tornaran a formar tot i que més centrats a punts del litoral i prelitoral.

Precipitacions

És probale alguna precipitació de distribució irregular i d'intensitat feble o localment moderada durant la primera meitat del dia, especialment al quadrant nord-oest. A més, durant la segona meitat de la jornada s'espera algun ruixat entre feble i moderat a la meitat oest, més probables a zones de muntanya. S'acumularan quantitats minses o poc abundants. Localment els ruixats aniran acompanyats de tempesta, i durant la segona meitat del dia també de calamarsa o pedra. La precipitació anirà acompanyada de fang.

Temperatura

Temperatura lleugerament més alta, tant mínima com màxima. La mínima es mourà entre els 17 i 22 ºC al litoral, entre els 9 i 14 ºC al Pirineu i Prepirineu, i entre els 14 i 19 ºC a la resta. La màxima oscil·larà entre els 24 i 29 ºC en general.

Visibilitat

Visibilitat entre bona i regular a causa de la pols en suspensió.

Vent

Al principi i al final del dia el vent bufarà fluix i de direcció variable. Al centre de la jornada s'imposarà el vent entre fluix i moderat de components sud i oest a l'interior i de component sud al litoral.

Comentarios
Multimedia Diari