El Temps a Tarragona: Les temperatures continuen pujant

La previsió meteorològica d'aquest dijous, 12 d'agost

11 agosto 2021 08:02 | Actualizado a 11 agosto 2021 17:06
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

De matinada el cel estarà molt ennuvolat. Des de primeres hores del matí la nuvolositat s'anirà restringint cap al nord-est del territori. Entre mig matí i primeres hores de la tarda el cel quedarà poc ennuvolat en conjunt. A partir de llavors la nuvolositat tornarà a augmentar a la meitat oest del territori, on tendirà a quedar entre mig i molt ennuvolat. A banda, també creixeran nuvolades al Pirineu.

Precipitacions

De matinada és possible alguna precipitació feble i minsa, de distribució irregular. A banda, a partir de la tarda són probables alguns ruixats febles i minsos al Pirineu, així com en són de possibles a altres punts del terç oest. La precipitació anirà acompanyada de fang.

Temperatura

La temperatura serà lleugerament més alta, tant la mínima com la màxima. De manera local l'ascens serà moderat. Al centre del dia l'ambient serà molt calorós.

Visibilitat

La visibilitat serà bona o regular.

Vent

A l'inici i final del dia el vent serà fluix i de direcció variable, amb predomini del terral al litoral. Durant les hores centrals del dia bufarà fluix amb cops moderats de component est al litoral, amb predomini del xaloc, i de component sud a la resta.

Comentarios
Multimedia Diari