El Temps a Tarragona: Nou avís per pluja intensa

La previsió meteorològica d'aquest divendres, 17 de setembre

16 septiembre 2021 10:26 | Actualizado a 16 septiembre 2021 10:32
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Al matí el cel estarà serè o poc ennuvolat en general, llevat del sector central del litoral on de matinada creixeran nuvolades que localment deixaran el cel molt ennuvolat. A partir de migdia també creixeran nuvolades a punts de muntanya, sobretot al Pirineu, Prepirineu, massís del Port i a l'interior del quadrant nord-est, que deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat en aquests sectors, mentre que el cel continuarà poc ennuvolat a la plana de Lleida i a la Costa Daurada.

Precipitacions

Fins a mig matí són probables ruixats aïllats al sector central del litoral. A partir de migdia s'esperen ruixats dispersos a l'interior del quadrant nord-est i al massís del Port i són possibles a la resta del Pirineu, Prepirineu i de la serralada prelitoral. La precipitació serà d'intensitat entre feble i moderada i és possible que localment vagi acompanyada de tempesta. S'acumularan quantitats de precipitació minses o poc abundants en general. A les zones avisades la precipitació podrà ser d'intensitat forta i acumular quantitats abundants.

Temperatura

La temperatura mínima serà lleugerament més baixa; es mourà entre 9 i 14 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 16 i 21 ºC al litoral i entre 13 i 18 ºC a la resta. La màxima serà semblant en general i lleugerament més alta al quadrant nord-est; arribarà a valors d'entre 20 i 25 ºC al Pirineu i entre 25 i 30 ºC a la resta.

Visibilitat

La visibilitat serà bona en general i reduïda en moments de xàfec.

Vent

Fins a mig matí hi haurà mestral moderat amb cops forts a les Terres de l'Ebre i tramuntana moderada amb cops forts a l'Empordà. A la resta, el vent serà fluix i de direcció variable. A partir de migdia s'imposarà el component oest a l'interior de la meitat oest i el component sud i est a la resta, d'intensitat entre fluixa i moderada amb algun cop fort.

Comentarios
Multimedia Diari