El Temps a Tarragona: Temperatures estables en un dia marcat pel Sol

La previsió meteorològica d'aquest dimecres, 1 de desembre

| Actualizado a 30 noviembre 2021 11:28
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

El cel estarà serè o poc ennuvolat fins a migdia, tret de punts de la depressió Central on fins a mig matí hi haurà bancs de núvols baixos. A partir de migdia la nuvolositat augmentarà de nord-oest a sud-est i el cel quedarà cobert o molt ennuvolat arreu a partir de mitja tarda. Al final del dia s'obriran clarianes per l'oest, tret de al vessant nord del Pirineu, i la nuvolositat es farà més compacta a punts del litoral i el prelitoral de la costa Brava.

Pluges

A partir de migdia s'espera precipitació feble i minsa al Pirineu i Prepirineu, sobretot al vessant nord, i n'és possible de dispersa a altres indrets del país, sobretot a punts del litoral i prelitoral nord al final del dia. La cota de neu al Pirineu baixarà dels 1.600 als 1.100 metres al final del dia.

Temperatura

Temperatura mínima sense canvis importants, si bé a punts de la depressió Central podrà baixar lleugerament. Per la seva banda, la temperatura màxima serà similar o lleugerament més baixa. La mínima quedarà entre -2 i 3 ºC al Pirineu i el Prepirineu, -1 i 4 ºC a la depressió Central i al litoral i prelitoral nord, i entre 4 i 9 ºC a la resta del país. La màxima es mourà entre 7 i 12 ºC al Pirineu, el Prepirineu i la depressió Central, i entre 11 i 16 ºC al litoral i el prelitoral.

Visibilitat

Visibilitat bona o excel·lent, si bé durant la segona meitat del dia tendirà a empitjorar a punts del Pirineu, Prepirineu i terç oest on quedarà puntualment regular. Per altra banda, es formaran bancs de boira o boirina matinals a la depressió Central que puntualment podran persistir fins al final del matí.

Vent

Bufarà vent entre fluix i moderat de component oest, si bé a partir de finals del matí tendirà a reforçar-se i hi haurà ratxes fortes o molt fortes a la meitat sud del país. Al quadrant nord-est, Prepirineu i nord de la depressió Central hi haurà estones de vent fluix i de direcció variable fins a migdia. Al final del dia entrarà tramuntana al nord de l'Alt Empordà, entre fluixa i moderada.

Comentarios
Multimedia Diari