El Temps a Tarragona: Temperatures força més altes

La previsió meteorològica d'aquest dijous, 30 de juliol 

29 julio 2020 09:49 | Actualizado a 29 julio 2020 10:01
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Cel serè o poc ennuvolat, tot i que puntualment estarà mig ennuvolat, per núvols alts i alguns de mitjans que circularan d'oest a est fins a migdia. A banda, a partir del final del matí creixeran nuvolades a punts del Pirineu. A partir de mitja tarda també n'arribaran per l'oest del país i deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat en aquest sector. Independentment, es formaran alguns estrats baixos a l'extrem sud del litoral al principi del dia.

Pluja

No es descarta algun plugim dispers fins a primeres hores del matí. A partir de migdia s'esperen alguns ruixats aïllats a punts del Pirineu, sobretot del sector occidental, i no descarta algun ruixat feble i aïllat al massís del Port. Seran d'intensitat feble, localment moderada, i acumularan quantitat minses o puntualment poc abundants.

Temperatura

La temperatura pujarà lleugerament, o localment moderadament, tant la mínima com la màxima. La nit serà tropical (temperatura mínima superior als 20 ºC) al litoral, prelitoral i punts de la depressió Central. La temperatura mínima es mourà entre els 14 i 19 ºC al Pirineu, entre els 19 i 24 ºC al litoral, i entre els 17 i 22 ºC a la resta del país. La temperatura màxima oscil·larà entre els 29 i 34 ºC al litoral, entre els 31 i 36 ºC al Pirineu, i entre els 34 i 39 ºC a la resta.

Visibilitat

La visibilitat serà bona en general, localment regular de matinada i al final del dia a l'extrem sud del litoral i a punts del Pirineu durant la tarda.

Vent

Vent fluix i de direcció variable al principi i al final del dia. La resta de la jornada s'imposarà el vent de components sud i est al litoral i de component sud a l'interior, fluix amb cops moderats en general tot i que més reforçat a la tarda i amb alguns cops forts a la Costa Brava.

Tendència per demà

Fins a migdia creuaran núvols alts i mitjans d'oest a est que deixaran el cel entre poc i mig ennuvolat, o puntualment molt ennuvolat, sobretot de matinada a la meitat oest i al matí a la meitat est. Amb tot, el cel tendirà a quedar progressivament serè o poc ennuvolat en general a la meitat oest al llarg del matí. A la tarda, el cel quedarà serè en conjunt, amb alguns núvols d'evolució diürna al Pirineu i Prepirineu, i arribada d'algunes nuvolades al terç sud. Fins a primeres hores del matí hi haurà alguns bancs de núvols baixos als dos extrems del litoral.

Comentarios
Multimedia Diari