Els Pastorets Principals de Valls amplien el nombre de funcions amb una nova data

La setena representació es farà dissabte, a les 21 h

| Actualizado a 22 mayo 2017 11:22
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Després de la bona acceptació que està tenint la representació dels Pastorets de Valls en el context del 15è aniversari del seu retorn al Teatre Principal, el Grup del Teatre Principal de Valls (GTP) ha decidit programar una setena funció que tindrà lloc aquest dissabte a les 21 hores.

Enguany Joan Martínez s’estrena a la direcció i ha volgut recuperar alguns passatges històrics i inèdits del text, dirigint-se cap a uns Pastorets més clàssics. L’escena d’obertura, per exemple, és una de les més tradicionals, la que va obrir el muntatge durant els primers anys de retorn al teatre. Com a novetat, en aquesta edició s’han arranjat alguns elements escenogràfics molt representatius, com el pou o les olles, i també se n’han creat de nous, com un teló pintat per a l’infern. Els incisos a l’actualitat i la crítica local hi segueixen presents.

Els pastorets protagonistes, en Garrafó i en Fredolic, i les seves parelles, Mariana i Sulina, condueixen l’obra entre escenes bíbliques i d’altres de còmiques, moltes d’elles acompanyades per cançons que compten amb l’orquestrina en directe. L’última representació es farà el dia 4 de gener, a les 18 hores.

Comentarios
Multimedia Diari