Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Secciones
Canales
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

José Miguel Cañete pren possessió com a nou comissari provincial del Cos Nacional de Policia a Tarragona

El subdelegat del Govern a Tarragona, Joan Sabaté, ha presidit l’acte

| Actualizado a 17 junio 2022 21:22
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El subdelegat del Govern a Tarragona, Joan Sabaté, ha presidit aquest divendres al matí la presa de possessió del nou comissari, cap provincial de la comissaria del Cos de Nacional de Policia a Tarragona, José Miguel Cañete Pérez. A l’acte també ha assistit el cap superior del Cos Nacional de Policia a Catalunya, Luis Fernando Pascual Grasa.

José Miguel Cañete Pérez ingressa al Cos Nacional de Policia a principis dels anys noranta i desenvolupa la seva carrera professional a les comissaries del Prat de Llobregat, Hospitalet de Llobregat, Terol i Cantàbria, abans d’arribar a la de Tarragona. Com a inspector ha estat cap de grups de prevenció, investigació, policia judicial, informació, i estrangeria. L’any 2021 fou designat comissari i l’any 2022, cap de la brigada provincial de seguretat ciutadana de la prefectura superior de Cantabria. El 28 d’abril de 2022 fou nomenat comissari provincial de Tarragona.

Llicenciat, ha realitzat nombrosos cursos, ha impartir classes a l’escola de Policia de Catalunya i durant la seva carrera professional li han estat concedides més de 100 felicitacions i diverses condecoracions com la Cruz del Mérito Policial distintivo Blanco, Medalla a la dedicación al Servicio Policial, Cruz al Mérito de la Guardia Civil, distintivo Blanco, y la Encomienda a la Dedicación al Servicio Policial.

Comentarios
Multimedia Diari