Millores en l’accessibilitat de voreres del barri de Santa Clara i de la llar d’infants de Montblanc

21 diciembre 2019 11:30 | Actualizado a 21 diciembre 2019 11:48
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Durant les darreres setmanes s’han realitzat set rebaixos de voreres a les cruïlles del carrer Batlle Dionís Mestre amb carrers Muralla de Santa Tecla, carrer Pau Casals, carrer Pintor Potau i carrer Mestre Cabré, a Montblanc. També se n’han fet a les cruïlles del carrer Pintor Potau amb carrer Neus Català, així com reparat dos de la plaça de Bastoners i afegir-ne un de nou.

S’ha prioritzat aquesta àrea del Barri de Santa Clara per comptar amb la presència del Centre d’Assistència Primària, permetent un millor accés a aquest centre. També s’ha adequat l’accés a la llar d’infants els Merlets.

És una prioritat dels Serveis de Manteniment seguint fent rebaixos que millorin l’accessibilitat de les persones amb mobilitat, especialment als accessos a àrees infantils, parcs i jardins, centres d’assistència, centres culturals i de lleure o esport, però també en totes aquelles voreres on hi visquin persones que necessitin entrar als portals de casa seva i que tinguin barreres arquitectòniques que els hi dificultin la seva mobilitat.

Seguint aquesta premissa, està previst fer rebaixos en trams de les voreres d’altres indrets, com l’avinguda Manel Ribé, els accessos a la residència-llar Conca de Barberà o al carrer de Senan.

Comentarios
Multimedia Diari