Neix l’Espai Càtedra amb l’objectiu de generar opinió i coneixement a Tarragona

El director de l’Escola de Cinema de Reus serà el primer convidat al Teatret del Serrallo aquest dijous.

08 noviembre 2017 11:44 | Actualizado a 08 noviembre 2017 11:49
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Amb la voluntat de generar cultura, opinió i coneixement a la nostra societat, l’associació cultural Etcètera i la Càtedra d’Estudis Jurídics Locals Màrius Viadel i Martín, de la URV, han decidit iniciar de manera conjunta l’Espai Càtedra, una activitat que pretén posar a l’abast de la ciutadania diversos temes de debat i fomentar la seva participació.

Es tracta de convidar a persones vinculades a diversos sectors d’interès, com el cinema, la literatura, l’economia, els drets humans, la ciència, la comunicació o la salut, perquè realitzin una petita xerrada-conferència i després s’obri un torn de conversa amb el públic assistent.

El primer convidat serà Daniel Villanueva, Director de l’Escola de Cinema de Reus ECIR, que farà una xerrada anomenada “De Reus a Hollywood”. L’acte tindrà lloc aquest dijous 9 de novembre, a les 20 hores, al Teatret del Serrallo.

Està previst programar un cicle de xerrades que no es faran només a Tarragona i s’obriran a altres ciutats del territori. El cicle tindrà una periodicitat de cinc setmanes i permetrà tenir obert aquest nou espai d’opinió, coneixement i aprenentatge tot l’any. El Port de Tarragona i la Diputació de Tarragona donen suport a aquesta iniciativa com a col·laboradors.

Comentarios
Multimedia Diari