Presenten 'El Modernisme a Tarragona'

El llibre mostra el llegat arquitectònic i modernista que té la ciutat

27 noviembre 2017 11:38 | Actualizado a 27 noviembre 2017 12:32
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La sala d’actes del Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació, COAATT, va acollir el passat divendres la presentació del llibre “El Modernisme a Tarragona” de l’arquitecte tècnic Josep Maria Buqueras. La presentació va comptar amb una notable assistència de públic i va servir per donar a conèixer el llegat arquitectònic i artístic que té la ciutat, reflexe de diferents edificis, mobiliari i obres d'art.

La presentació del llibre va anar a càrrec de Joan Guinovart, Director de l’Institut de Recerca Biomèdica de Barcelona; i va comptar amb l’assistència del president del COAATT, Adolf Quetcuti; i el camp de comunicació de Repsol, Josep Bertran.

El llibre fa un recorregut molt detallat per la ciutat de Tarragona

El llibre “El Modernisme a Tarragona”, editat per Silva Editorial, fa un  recorregut molt detallat per tota la ciutat i se centra en els elements modernistes i en els seus autors, arquitectes coneguts com Gaudí, Jujol o Domènech i Montaner que són els més populars, però també en aquells més locals com Pujol de Barberà, Ramon Salas, Pau Monguió o Josep Yxart.

Comentarios
Multimedia Diari