Whatsapp Diari de Tarragona
 • Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
  Secciones
  Canales
  Diari
  Comercial
  Nota Legal
  • Síguenos en:

  El Centre Cívic de Valls inicia el curs amb unes 40 activitats per a totes les edats

  Les inscripcions començaran demà, dilluns, i els interessats poden escollir entre cursos, espectacles infantils, xerrades i tallers

  04 septiembre 2022 10:36 | Actualizado a 04 septiembre 2022 10:38
  Se lee en minutos
  Participa:
  Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
  Comparte en:

  El Centre Cívic de Valls inicia aquest setembre el curs 2022/2023 amb una quarantena de propostes d’activitats per a diversos públics, des d’infants fins a gent gran. Amb aquest curs, el Centre Cívic arriba a la seva desena edició des del seu nou emplaçament a la Biblioteca Carles Cardó. En total, la programació d’aquest trimestre compta amb 40 activitats, entre les quals cursos, espectacles infantils, xerrades i tallers adreçats a persones de totes les edats. Les inscripcions, s’obriran demà dilluns 5 de setembre, i es podran realitzar a les dependències del Centre Cívic, al número 2 del carrer Sant Pere, de dilluns a divendres de 10 a 14 hores i els dimarts i dimecres, de 17 a 19 hores. El pagament de les activitats es realitzarà mitjançant targeta bancària.

  Per agilitzar les inscripcions i reduir el temps d’espera, s’ha esglaonat el procés d’inscripcions. Així, les persones que vulguin apuntar-se a les activitats destinades a la gent gran, els majors de 64 anys, ho poden fer des del dilluns 5 de setembre. Per a la resta de propostes, el període d’inscripció comença el 7 de setembre i s’allargarà fins a exhaurir places. Les activitats del Centre Cívic s’iniciaran durant la quarta setmana de setembre, a partir del dilluns dia 19.

  Amb la voluntat de fer accessibles les xerrades, els tallers i els espectacles infantils a tota la població, quasi la meitat de les activitats programades des del Centre Cívic són gratuïtes. Així mateix, les que no ho són inclouen descomptes, principalment per als col·lectius en risc d’exclusió social i econòmica, per potenciar la cohesió i la dinamització d’aquest servei per al conjunt de la ciutadania. D’altra banda, per als col·lectius de gent gran i per al jovent es mantenen els preus reduïts en les activitats de pagament, per facilitar-los l’accés a tota la programació.

  Quasi la meitat de les propostes són gratuïtes i les altres inclouen descomptes

  Totes les activitats, cursos i tallers es poden consultar des de la pàgina web corporativa de l’Ajuntament, des de la qual la ciutadania pot accedir directament a totes les activitats i notícies relacionades amb aquest servei, així com descarregar la programació d’aquest trimestre a l’enllaç: www.valls.cat/serveis/serveis-a-les-persones/centre-civic. La ciutadania que ho desitgi també trobarà els programes impresos de manera gratuïta en diferents espais municipals: a la Biblioteca Carles Cardó, a l’Ajuntament (OAC), a l’Oficina d’Informació i Turisme, a Vallsgenera i al centre esportiu El Fornàs.

  La programació d’aquest trimestre ha comptat amb la col·laboració i participació del Patronat Municipal d’Esports, Vallsgenera, Punt Òmnia, la Biblioteca Carles Cardó, l’Oficina Jove de l’Alt Camp, el CAP de Valls, la Comunalitat de Valls, Club BTT Valls, Cuina Rebel, Increïble Comestible Valls, Valls en Transició, Associació pel Desenvolupament Local i Alternatiu (ADeLA) – Can Pipirimosca, la Colla Pessigolla i La Tribu.

  Comentarios
  Multimedia Diari