Whatsapp Diari de Tarragona
 • Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
  Secciones
  Canales
  Diari
  Comercial
  Nota Legal
  • Síguenos en:

  Josep Lluís Cusidó: «L’obertura de l’escola ha sigut el compliment d’un somni»

  Entrevista. El batlle destaca l’aposta pels artistes locals i la varietat de la programació de Festa Major amb una trentena d’actes

  11 agosto 2023 10:50 | Actualizado a 11 agosto 2023 11:35
  Se lee en minutos
  Participa:
  Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
  Comparte en:

  Arriba la Festa Major a Vallmoll amb un programa amb més de 30 activitats. El poble de l’Alt Camp també encara l’últim mes abans d’estrenar la nova escola municipal, un projecte molt esperat per tota la població.

  Com es presenta la Festa Major d’enguany?

  Com sempre molt animada i amb molta participació. Hi ha més d’una trentena d’actes programats i aquest any com a innovació tindrem la participació d’artistes locals.

  Qui són?

  Són tres artistes de Vallmoll que ens fa molta il·lusió poder tenir-los al programa de la festa. El cantant i finalista del programa musical ‘Objectiu Paki’, Daniel Garcia; la ballarina Yaiza Cañas i el Dj Samuel.

  Quins actes destacaria?

  Els actes del programa estan basats en les famílies, on hi pot haver nens petits, joves, pares i avis. Està enfocat perquè tothom pugui participar, des de jocs infantils, espectacles musicals fins als concerts. Hi ha un munt d’actes, però per nosaltres enguany és un orgull que ens faci el pregó la Montse Adan Domènech, consellera de l’Ajuntament de Tarragona i molt vinculada a la comarca.

  Com han organitzat la Festa Major després de les eleccions municipals?

  La Festa Major de Vallmoll continua sent una de les més emblemàtiques per la gran varietat d’actes que hi ha. Una vegada més vam tenir un ampli suport a les eleccions i això ens ha donat molta força per poder organitzar unes festes molt completes i en agraïment al poble de Vallmoll.

  Com viurà personalment la Festa Major?

  Molt intensament, participant en tots els actes, tant els religiosos com els lúdics.

  A banda de les festes, quines actuacions estan desenvolupant ara?

  La més important és la posada en marxa de la nova escola municipal al setembre. El centre està gairebé acabat i falta concretar el dia de la inauguració. Ha sigut el compliment d’un somni que teníem des de fa més de 23 anys.

  Quins són els projectes en els quals estan treballant per a l’any 2024?

  Ara ja estem acabant la sisena fase d’obres al castell, on quedarà enllestida tota la part interior de patrimoni arquitectònic. També hem d’enderrocar una casa al portal de la Creu i reurbanitzar la zona.

  A més a més, hem de comunicar el carrer de Sant Francesc i el raval de Sant Miquel i per això ens caldrà enderrocar un habitatge també.

  Quins reptes de futur encara el municipi?

  El principal repte de Vallmoll és que ens falta més habitatge. Tenim molta demanada i també disposem de zones que estan habilitades per a la construcció, però de moment no hi ha promocions.

  Ha crescut molt la població de Vallmoll en els últims anys?

  Sí, en més de 500 habitants. Tampoc volem créixer molt més, però almenys un centenar d’habitatges sí que convindrien per respondre a l’alta demanda. Això sí, haurien de ser habitatges de caire residencial, perquè a Vallmoll no es poden construir pisos.

  Comentarios
  Multimedia Diari