Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Jubilats inicien el “Campus de l’experiència” a Camp Joliu de l’arboç.

És un pla de formació continua que té per objectiu estimular els coneixements adquirits i aprendre’n de nous, i que també inclou tallers i activitats d’esbarjo

| Actualizado a 12 octubre 2022 13:31
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Un grup de persones grans de la Llar Municipal de Jubilats Roda de Berà i Jubilats de Creixell van iniciar aquest dimarts 11 d’octubre el “Campus de l’experiència”, a iniciativa de Gregoria Alonso, membre de la junta de la llar i alumna de segon curs del Campus.

Es tracta d’un pla de formació continua que té per objectiu estimular els coneixements adquirits i aprendre’n de nous. La formació acadèmica d’aquesta nova etapa va a càrrec de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC), en l’escola Camp Joliu de l’Arboç.

El “Campus de l’experiència” és una nova manera d’anar a la universitat, un projecte de formació acadèmica de tres anys de durada que fomenta l’interès per nous àmbits del saber i capacita per assumir de nous. S’ofereixen assignatures diferents :història, art, filosofia,literatura, ciència, tecnologia,dret,economia,sociologia,psicologia i ciències de la salut com tallers optatius : anglès, noves tecnologies (TIC), pintura, coral i teatre.

La gerent de L’Arc Serveis, -entitat organitzadora que gestiona el Centre de dia per a gent gran Marinada de Roda-, Jerusalem Torra, posa en valor que gràcies al Campus de l’experiència “practiquem la ment activa per una millora de la qualitat de vida de les persones majors, alhora que aconseguim un empoderament que dona sentit al seu dia a dia i disposem d’un instrument que vincula el present amb el futur amb l’objectiu d’aconseguir eines que ens ajudin a viure la vida que realment volem i escollim en cada moment, així com seguir construint Projectes de Vida”.

L’inici del campus, aquest dimarts a l’escola Camp Joliu, va estar marcat per l’emoció afegida de descobrir coses noves, nous espais i noves persones de comarques veïnes.

Comentarios
Multimedia Diari