Whatsapp Diari de Tarragona
 • Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
  Diari
  Comercial
  Nota Legal
  • Síguenos en:

  L’espai estudiant de Valls es farà els dies 6 i 7 de març

  Serà la 24a edició i preveu batre rècord de visites, a més de comptar amb una seixantena d’expositors d’arreu del territori català

  19 febrero 2024 09:01 | Actualizado a 19 febrero 2024 09:03
  Se lee en minutos
  Participa:
  Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
  Comparte en:

  La fira de l’educació de les comarques del sud de Catalunya arriba amb força a la 24a edició, ampliant els horaris de les visites obertes al públic en general.

  Organitzat per l’Institut d’Estudis Vallencs a través del Consorci Pro Universitari de l’Alt Camp, aquesta fira de l’educació tornarà a reunir en un sol espai tota la informació i l’oferta formativa d’estudis universitaris, cicles formatius, beques, allotjaments, preus, estudis de disseny, de màrqueting, d’idiomes o formació continuada, així com altres informacions i serveis d’interès especial per als joves.

  Si l’edició 23 va sobrepassar la seixantena d’expositors, la nova edició de l’Espai comptarà amb un total de 63 expositors d’arreu del territori català.

  Pel que fa al nombre de visitants, també en aquesta edició es preveu batre novament el rècord d’assistència, amb alumnes de 68 centres que han reservat ja la seva visita a través de la pàgina web, procedents de l’Alt i Baix Camp, l’Alt i el Baix Penedès, el Baix Ebre, la Conca de Barberà, el Montsià, el Priorat i el Tarragonès.

  L’organització d’aquest esdeveniment que es realitza a la Sala Kursaal de la capital de l’Alt Camp compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Valls i el suport de la Diputació de Tarragona i de la Generalitat de Catalunya a través del Departament de Recerca i Universitats, del Departament d’Educació, de la Direcció General de Joventut, així com de la Cambra de Comerç i Indústria de Valls.

  Com a novetat d’enguany, l’Espai de l’Estudiant obrirà dues tardes per al públic en general: tant el dimecres com el dijous, entre les dos qurts de quatre del migdia i les set de la tarda, totes les persones interessades –mares, pares, professionals de l’educació i de l’orientació, persones que volen reprendre o ampliar la seva formació– podran accedir de manera lliure i gratuïta al 24è Espai de l’Estudiant de Valls.

  Des de l’organització recomanen consultar la pàgina web www.espaiestudiant.cat per accedir a tota la informació relacionada amb l’esdeveniment i comprovar la relació actualitzada dels centres expositors.

  L’Espai de l’Estudiant té lloc el dimecres 6 i el dijous 7 de març a la Sala Kursaal de Valls (carretera de Barcelona s/n de la capital de l’Alt Camp).

  L’Espai de l’Estudiant és una zona on es poden veure les diferents opcions que hi ha per continuar amb els estudis, un cop s’ha finalitzat l’institut.

  Els estudiants poden veure l’oferta que hi ha i tenir més detalls d’aquells estudis que els interessen, o que potser no coneixen tant. Intenta ser una opció per aclarir idees entre els joves sobre el seu futur, i també poder donar més detalls sobre els dubtes que puguin arribar a tenir.

  Els diferents alumnes dels centres sempre passen per aquest lloc, i asseguren que els ajuda per poder tenir una idea de com encarar el seu futur.

  A més no només hi ha oferta d’estudis universitaris, però a més estudis de postgrau, formació professional, tallers ocupacionals, idiomes, estudis superiors, escoles de negocis, estudis artístics, batxillerat, formació no reglada...

  Comentarios
  Multimedia Diari