L'Arboç activa el servei Bon dia

Els veïns majors de 75 anys rebran trucades periòdiques

| Actualizado a 07 octubre 2021 10:07
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Ajuntament de l’Arboç  posa en marxa aquest mes d’octubre un nou servei d’atenció als veïns  majors de 75 anys per vetllar pel seu benestar. 

El servei anomenat Bon dia  consisteix en que les persones interessades rebran com a mínim una trucada a la setmana per vetllar pel seu benestar, preguntar com estan, realitzar algun recordatori i garantir que la persona que s’està trucant es troba bé.

Bon dia  serà gratuït, i realitzat per persones voluntàries que han rebut formació específica i continuada per desenvolupar la tasca satisfactòriament. 

Col·laboració
La iniciativa te la col·laboració del Centre d’Atenció Primària CAP de l’Arboç, l’Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal del Baix Penedès, i Càritas Parroquial de l’Arboç juntament amb Càritas Diocesana de Tarragona 

L’Ajuntament impulsa aquest projecte arrel de les necessitats socials i d’atenció detectades durant la pandèmia en aquest col·lectiu que agraïen molt l’ajuda i acompanyament durant els mesos més durs del confinament.

La regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament destaca la importància del contacte social de totes les persones. «Sentir-se acompanyat és important i dona qualitat de vida sempre, amb confinament o sense».

Ja s’ha enviat una carta a totes les persones majors de 75 anys i rebran una trucada d’un voluntari i s’avaluarà de manera personalitzada cada situació per determinar la freqüència del contacte telefònic.
 

Comentarios
Multimedia Diari