14a concentració Tuning Grup VAG, a Calafell

Els proper cap de setmana, 13 i 14 de juny, Calafell acull la 14a Concentració Tuning del Grup VAG, i en la qual hi participen 160 cotxes, i més de 1.500 persones.

19 mayo 2017 22:35 | Actualizado a 22 mayo 2017 17:57
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La concentració té lloc al pàrquing del mercat municipal, en el següent horari: dissabte de 10 a 21 hores i diumenge de 10 a 18 hores. El Patronat Municipal de Turisme de Calafell hi dóna suport des de la seva primera edició.

Aquesta és una concentració exclusiva per a cotxes tunejats del Grup VAG (Seat, Audi, Volkswagen i Skoda) de tots els estils: import, alemany, anglès, belga, espanyol, francès o freestyle. A més, hi haurà premis en diverses categories: Top 20, Top 10 Pro, Top 10 VAG Special, Top 10 SPL, Top 10 Qualitat, Top 3, il·luminació i aproximadament 15 premis especials (top german, millor llanda, “tunero més llunyà”, club més nombrós, millor presentació, entre d’altres). Dissabte a la mitjanit es farà una exposició de cotxes seleccionats i el concurs d'il·luminació al carrer Monturiol.

Enguany se celebra la 14a. edició, i per tant aquesta és la concentració de cotxes personalitzats més longeva de Catalunya. Per als visitants el preu serà de 2,50 euros on rebran l’entrada i una polsera amb la qual podran entrar i sortir tantes vegades com vulguin els dos dies i gaudiran de tres descomptes en locals de Calafell.

 

Comentarios
Multimedia Diari