Castells de 9 a l'Arboç una setmana abans de la seva festa major

A les festes de Gràcia els Xiquets de Reus van descarregar el primer 5de8 de la temporada mentre que els Castellers de Vilafranca van completar el seu segon 3 de 8 aixecat per sota

19 mayo 2017 18:24 | Actualizado a 21 mayo 2017 16:52
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El carrer major de l’Arboç va acollir ahir una diada amb un cartell excepcional, amb dues de les quatre colles que d’aquí a vuit dies seran presents a la diada de Sant Fèlix. Tant la Colla Joves com els Minyons de Terrassa van treure-li suc a la diada portant a plaça estructures que, de cara a la cita del dia 30, volen pujar un pis més.

Els vallencs, que venien amb una injecció de moral considerable després de descarregar la primera tripleta de l’any a la Bisbal, van completar com a construcció més destacada el 3 de 9 amb folre, acompanyat del 4 de 8 com a castell de sortida i del segon 5de8 de l’any per als vermells. Els Minyons de Terrassa van realitzar un programa similar al de la Joves, descarregant el 3de9f, el 5de8 i el 2de8f, juntament amb el pde6, tres castells que els malves podrien pujar un pis més de cara a Sant Fèlix. Amb la vista posada a la festa major de Vilafranca del Penedès, també hi eren els Xicots de Vilafranca, que van dur tres castells de vuit: el 2 de 8 folrat, el tres i el quatre de vuit, i van completar la diada amb el pilar de sis carregat. La colla amfitriona, els Minyons de l’Arboç, a una setmana també de la seva diada de festa major, van aconseguir, com a castell més destacat, carregar el 4de7 amb l’agulla després d’haver-lo desmuntat prèviament, acompanyant-lo amb el 3 i el quatre de set.

Els Verds passegen el 3de8ps

Els Castellers de Vilafranca van tornar a lluir múscul el dissabte passat amb motiu de la diada de festa major de la Vila de Gràcia. Els vilafranquins, a una setmana de Sant Fèlix, van tornar a descarregar el 3 de 8 aixecat per sota, un castell que fins fa una setmana mai no havien aconseguit i que van completar el dilluns passat a la Bisbal del Penedès. Prèviament van descarregar el 3 de 9 amb folre i van finalitzar la tercera ronda amb el 4de9 amb folre, estructura que els verds volen pujar un pis més de cara a la cita del 30 d’agost a Vilafranca del Penedès.

La plaça de la Vila de Gràcia va ser testimoni del primer 5de8 de la temporada dels Xiquets de Reus. La catedral avellana va anar acompanyada del cinquè 2 de 8 amb folre de l’any i del 4 de 8, que ben aviat podria estar damunt d’un folre. Els reusencs van culminat una exitosa diada descarregant el tercer espadat de sis d’aquest 2016.

Pel que fa als amfitrions, els Castellers de la Vila de Gràcia, aquest cop sí que van poder sortir de plaça amb el 3 i el 4de9f descarregats. Els graciencs van completar l’actuació amb el 2 de 8 amb folre.

Comentarios
Multimedia Diari