CaixaBank inaugura l'oficina de nou model Store Cambrils

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, i el director comercial de CaixaBank a Catalunya, Manel Martin, han assistit a l’acte

09 febrero 2018 12:58 | Actualizado a 10 febrero 2018 20:38
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

CaixaBank ha inaugurat l’oficina Store Cambrils. L’acte ha estat presidit per l’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza i el director comercial de CaixaBank a la direcció territorial Catalunya, Manel Martin.

També hi han estat presents l’alcalde de Vinyols i els Arcs, Arnau Guasch, i diversos regidors de l’Ajuntament de Cambrils. A la inauguració, que va tenir lloc ahir, hi van assistir més d’un centenar clients.

A la demarcació de Tarragona CaixaBank disposa de nou oficines nou model: dues oficines a Tarragona, dues oficines a Reus, i una oficina a El Vendrell, Valls, Salou, Tortosa i Cambrils.

Durant l’acte, l’alcalde, Camí Mendoza, va agrair a CaixaBank que hagi triat Cambrils per acollir una oficina innovadora com la Store. Manel Martin, per la seva banda, va destacar que l’objectiu final de la nova oficina és oferir el millor servei als clients de la ciutat.

Les oficines Store representen un nou model d’atenció personal que es va iniciar el 2013. CaixaBank té avui 173 oficines d’aquest model a Espanya, fet que consolida l’entitat com un referent en innovació i en qualitat de servei.

La nova oficina Store Cambrils, situada a la Plaça Marques de Marianao, 1, va obrir portes el passat 4 de gener. Store Cambrils disposa d’una una superfície aproximada de 415 m2. Compta amb 12 empleats i gestiona més de 9.900 clients.

Comentarios
Multimedia Diari