Campanya per animar a la gent a consumir els productes locals de Vandellòs, Tivissa i Pratdip

“Terres de Mestral, terres de sabor” és l'eslògan que ha impulsat la mancomunitat que aplega aquests municipis per promocionar el sector agroalimentari i turístic

| Actualizado a 05 diciembre 2020 13:24
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

“Terres de Mestral, terres de sabor”. Aquest és l’eslògan de la campanya de comunicació que la Mancomunitat d’Iniciatives pel Desenvolupament Integral del Territori (MIDIT) ha posat en marxa per convidar la gent a consumir els productes de proximitat de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Tivissa i Pratdip, els municipis que es promocionen conjuntament sota la marca turística «Terres de Mestral».

Aquesta campanya consta de sis vídeos en què es mostren els productes locals, les elaboracions fetes amb aquests productes, el consum d’aquests i els paisatges d’aquestes terres, caracteritzades per la combinació de mar i muntanya i per la dieta Mediterrània, que estan regades pel riu Ebre. Això fa que a les Terres de Mestral hi hagi fruita seca (com ara avellanes i ametlles), fruita dolça (cirera, préssec, etc.), vi, oli, pastura, garrofa i unes agrobotigues vinculades als productes.

Aquests vídeos, que estan agrupats per producte o família de producte i que duren 30 segons o 2 minuts, volen ser un aparador dels atractius de les Terres de Mestral i de la qualitat dels productes i elaboracions dels municipis que en formen part. En principi, es difondran a través de les xarxes socials de Terres de Mestral (YouTube, Instagram, Facebook i Twitter) i de la seva pàgina web www.terresdemestral.cat. Les àrees de Turisme de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Tivissa i Pratdip i els departaments de Comunicació dels tres ajuntaments també col·laboraran en la difusió d’aquesta campanya, a través dels seus canals d’informació.

Amb aquesta campanya, la MIDIT vol donar suport al sector agrolimentari del territori que aplega i que és el protagonista de la Fira de producte local “Fruits de la Terra” que se celebra a l’Hospitalet de l’Infant el primer cap de setmana de juliol. Enguany, a causa de la pandèmia, aquesta fira es va haver de suspendre.

La Mancomunitat també pretén promocionar així les Terres de Mestral com a destinació turística a cavall de la Costa Daurada i de les Terres de l’Ebre, a través del seu paisatge amb vistes panoràmiques, d’una natura de contrastos i d’un producte excepcional.

Comentarios
Multimedia Diari