Una parella es casa d'urgència a l'UCI de l'Hospital Verge de la Cinta

Tots dos són de Deltebre, segueixen ingressats per coronavirus al centre i feia temps que volien contraure matrimoni

02 febrero 2021 06:30 | Actualizado a 02 febrero 2021 06:31
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Insòlita història la que es va viure divendres passat a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta. Una parella de Deltebre, de 58 i 54 anys, van casar-se d’urgència a la Unitat de Cures Intensives (UCI) del centre hospitalari, minuts abans de ser intubats tots dos.

La parella va ingressar la setmana passada a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta sent positius en Covid-19 i en estat greu. Tots dos van ser traslladats posteriorment a l’UCI i aleshores van expressar el seu desig d’unir-se en matrimoni.

Sembla que la parella, que té fills en comú, feia temps que havia decidit casar-se i ja havia demanat la tramitació de la documentació per oficialitzar l’enllaç.

El personal de l’hospital va analitzar la situació i estant els dos ingressats, ell en estat més greu, i abans de sedar-los i intubar-los, van decidir concedir el desig de la parella in extremis.

Segons ha pogut saber el Diari, el casament va tenir lloc concretament a un box de l’UCI del centre tortosí. Fins allà s’hi va desplaçar un jutge, un secretari judicial i un forense per oficialitzar l’enllaç, protegits amb Equips de Protecció Individual (EPI). Els testimonis de la unió van ser els mateixos metges del centre. Va ser un moment molt emotiu, i les infermeres i els malalts de la planta que no estaven sedats van aplaudir en contraure’s el matrimoni. Tot seguit, els professionals van sedar la parella.

Aquesta no és la primera vegada que se celebra un casament a l’Hospital Verge de la Cinta, però donada l’excepcionalitat del cas i la situació delicada dels pacients, des del centre s’ha decidit no facilitar més dades als mitjans de comunicació de la parella en qüestió, per motius ètics i respecte a la intimitat.

No obstant això, la notícia ha estat molt comentada a les xarxes socials. L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha desitjat a través d’aquestes que la parella es recupere i puga gaudir de molts anys de felicitat.

L’hospital i el Diari desitgen la ràpida recuperació de la parella i que puguen explicar l’anècdota, si així ho desitgen, en millors circumstàncies.

Comentarios
Multimedia Diari