Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Secciones
Canales
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Creu Roja atén 3.400 persones a Tortosa el 2022

L’entitat ha remodelat les seves històriques instal·lacions a la

| Actualizado a 29 marzo 2023 23:43
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Durant l’any passat la Creu Roja va arribar a un total de 3.387 persones ateses des de l’assemblea local de Tortosa, que dona cobertura a 9 municipis de la zona. D’aquestes, gairebé un 50% —1.626 persones—, ho han estat en projectes específicament destinats a usuaris en situació d’extrema vulnerabilitat.

El context socioeconòmic actual fa que moltes de les persones que s’adrecen a l’entitat segueixin necessitant resposta en allò més bàsic per tenir una vida digna, com ara: la cobertura de necessitats bàsiques d’alimentació i higiene, ajudes de caràcter sanitari i prestacions econòmiques per afrontar despeses de subministres, lloguer, vestimenta...

Pel que fa a la cobertura de necessitats bàsiques, l’organització humanitària ha atès un total de 1.480 persones a la zona, a través de 4 projectes, dos d’ells destinats a infants d’entre 0 i 6 anys. L’atenció a la infància en dificultat social és una de les prioritat de la Creu Roja a Tortosa. Durant el 2022 l’entitat ha prestat suport a 158 nens, nenes i joves en situació de vulnerabilitat.

També un total de 573 persones majors de 6 0 anys participen en programes de promoció de l’envelliment actiu. Una tasca realitzada gràcies a la col·laboració desinteressada de 191 persones voluntàries que participen activament en el dia a dia de l’assemblea i 1.504 persones i empreses sòcies que donen suport.

Coincidint amb el canvi de mandat de l’actual Comitè Local de Creu Roja a Tortosa, l’entitat ha inaugurat la remodelació de les seves històriques instal·lacions ubicades al centre de la ciutat (C/ Ramon Berenguer IV, 34), després d’una reforma per fer-les més accessibles i adaptar-les a l’activitat que s’hi duu a terme actualment.

Així, s’ha presentat la Sala Anna Algueró, un espai que porta el nom de qui fou membre del Comitè Local de Creu Roja Tortosa des de 1995 fins a 2022 en honor a la seva entrega i dedicació a l’entitat.

Comentarios
Multimedia Diari