El Banc d'Aliments a l'Ebre dóna aliments a més de 2.000 famílies a l'any

El proper 14 de juliol se celebrarà la segona Gala Benèfica a Tortosa

03 julio 2017 10:05 | Actualizado a 03 julio 2017 10:47
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El proper 14 de juliol se celebrarà al parc municipal de Tortosa la segona gala benèfica a favor del Banc dels Aliments. L'objectiu, tal com ha explicat el coordinador del Banc d’Aliments de les Terres de l’Ebre, Òscar Ologaray, és recollir aliments per als més necessitats de la ciutat, sensibilitzar sobre la necessitat alimentària, ja que durant l'estiu baixen les donacions, i posar en valor la cultura per dinamitzar la societat.

A partir de les 17 hores hi haurà diverses activitats infantils al parc i a les 21 hores començarà la gala amb la participació del grup de dansa Xiquis, la Tuna Folk, el cor la Binota, X-Versions, el mag Xavi Falcó i l'humorista Javi Príncep, entre d'altres actuacions. Es pot contribuir aportant aliments o adquirint donatius a la gala.

La gala, organitzada pel Banc dels Aliments, compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Tortosa i el patrocini d'una vintena de comerços locals.

L'últim acte destacat celebrat per part del Banc d'Aliments a l'Ebre va ser el Gran Recapte d'Aliments del 12 i 13 de maig. En total es van recollir 30.000 quilograms d'aliments. Però l'entitat organitza de forma freqüent moltes altres activitats i recollides durant tot l'any. De fet, el Banc dels Aliments a l'Ebre va donar aliments (a través de les entitats socials com Càritas o Creu Roja) a més de 2.000 famílies al llarg de l'any. Durant el 2016 van repartir 500.000 quilos (entre donacions d'institucions, donacions particulars i donacions d'empreses). Malgrat això, l'entitat calcula que amb aquestes xifres que semblen tan altes només es cobreix un 17% de la necessitat alimentària. Es per això que incideixen en la campanya 'La fam no fa vacances', per recordar a la societat que a l'estiu cal seguir ajudant els més necessitats.

Comentarios
Multimedia Diari