El concert solidari d’El Pot Petit recull més de 3.000 quilos d’aliments

Avui la solidaritat torna a tenir una cita amb l’ofrena, i els tortosins podran portar els productes a diferents punts

03 septiembre 2021 17:50 | Actualizado a 04 septiembre 2021 09:22
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El concert del grup infantil El Pot Petit, organitzat pel Club Futsal Tortosa i l’Ajuntament de Tortosa, en el marc de les Festes de la Cinta, ha demostrat novament la solidaritat de la ciutadania de Tortosa. Els assistents al concert han aportat més de 3.000 quilos per al Banc dels Aliments.

El portaveu del Banc dels Aliments, Òscar Ologaray, ha explicat que «els aliments es faran arribar immediatament a les famílies més vulnerables del territori». El portaveu ha posat en valor l’activitat solidària ja que «és també una oportunitat per conscienciar els més petits de la necessitat, amb aquest concert duem a terme una tasca pedagògica que els fa créixer en els valors de la solidaritat».

Segons Ologaray, la Covid-19 ha afectat greument l’economia de moltes famílies d’arreu del país, i les Terres de l’Ebre no han estat una excepció. És per això que des del Banc dels Aliments fan una crida a la ciutadania i en especial, a les entitats, per participar en l’ofrena d’aliments de les Festes de la Cinta avui dissabte.

«Amb totes aquestes accions que hem dut a terme al llarg de l’estiu, amb la col·laboració de les empreses i les institucions, amb tots els donatius que rebem no només sumem esforços, sinó que multipliquem els resultats i la seua efectivitat», ha dit Òscar Ologaray.

Aquells qui ho desitgin podran fer la seua aportació avui a la Nau del parc, al Centre Cívic, al Mercat Municipal, al Pavelló Firal, a les Antigues Escoles de Sant Llàtzer, a l’Església de Sant Antoni, a l’Ermita de Mig Camí, a l’Ermita de Sant Josep i a les Antigues Escoles del Grup el Temple.

Per la seua part, l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha mostrat el seu agraïment al Club Futsal Tortosa per la implicació en el concert, així com a tots els que han col·laborat en la recollida. Roigé també ha posat de manifest «l’aposta del govern municipal per ajudar les famílies més necessitades, duplicant els recursos propis destinats i col·laborant amb totes aquelles iniciatives solidàries». «Les Festes de la Cinta sempre són una demostració de solidaritat, animo a tots els tortosins i tortosines a participar en les diferents activitats», ha conclòs Roigé.

Ahir en el marc de les Festes de la Cinta va tenir lloc també al velòdrom l’actuació estel·lar de Sopa de Cabra i un concert de la Banda Municipal de Música de Tortosa va inaugurar la renovada plaça de l’Ajuntament.

Comentarios
Multimedia Diari