Els ampostins voten fer una via verda a la línia de la Val de Zafán

És la proposta guanyadora dels Pressupostos Participatius Tu fas Amposta!, obtenint 456 vots, que representa un 7,36% del total

16 diciembre 2020 17:18 | Actualizado a 18 diciembre 2020 11:54
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Netejar i habilitar la via Val de Zafán (l’antiga via del tren) per ser utilitzada per la ciutadania com una Via Verda, des del Pla d’Empúries i fins l’altura de la Torre de la Carrova amb un pressupost de 150.000 euros. És l’opció guanyadora dels pressupostos participatius Tu fas Amposta! 2020-2021.

Amb 456 vots, un 7,36% del total, s’ha imposat a les altres 33 propostes presentades per la ciutadania i que van passar també la fase de validació. Així, el pressupost de sortida de l’Ajuntament d’Amposta ja contemplarà invertir fins a 150.000 euros en aquest projecte. 

També una proposta en entorn natural, la de recuperar el barranc de la Mina, el jardí del Bou i el roquer d’Amposta com a zones de passeig/parc urbà, ha quedat en segona posició, amb 409 vots (un 6,60% dels vots). La tercera proposta més votada ha estat arreglar el paviment dels carrers (amb 378 vots i un 6,10%). «Un dels punts positius del procés de pressupostos participatius és que ens ofereix també informació sobre les prioritats de les nostres veïnes i veïns», assenyala l’alcalde, Adam Tomàs, «una informació molt valuosa a l’hora de definir també les nostres prioritats».

Ampliar el carril bici de la ciutat i crear més zones i espais verds són la quarta i cinquena opció més votada. Els pressupostos participatius Tu fas Amposta! es van tancar diumenge 13 de desembre amb una participació de prop de l’11,5%.
 

Comentarios
Multimedia Diari