Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Secciones
Canales
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

L’ACA protegeix de les inundacions a la part catalana de la conca de l’Ebre i el Xúquer amb ajuts de més de 400.000 euros

15 municipis seran beneficiats amb els ajuts que iniciaran els treballs de l’1 de juny del 2022 al 1 de desembre de 2023

05 julio 2022 11:32 | Actualizado a 05 julio 2022 11:43
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) ha resolt la convocatòria destinada a l’atorgament d’ajuts per a la reducció del risc d’inundació en zona urbana de municipis pertanyents a la part catalana de la conca de l’Ebre i del Xúquer.

En total s’han atorgat 17 ajuts, amb una dotació total superior als 416.000 euros. Aquestes subvencions beneficiaran a 15 municipis d’onze comarques catalanes. Pots consultar el llistat de tots els ajuts en l’arxiu Excel que acompanya aquesta nota de premsa o bé a través d’aquest enllaç.

Aquesta subvenció finançarà actuacions en domini públic hidràulic dins de zona urbana que comportin la retirada selectiva de grans densitats de vegetació que obstaculitzin el pas de l’aigua, erradicació d’espècies vegetals invasores que redueixen la capacitat de desguàs, la retirada d’arbres morts i caiguts i la retirada i redistribució de sediments.

En aquesta línia d’ajuts, l’Agència ha assumit el 100% del cost dels treballs, amb un màxim de 80.000 euros per actuació i de 100.000 euros per municipi.

Comentarios
Multimedia Diari