La nova font del parc Teodor González de Tortosa entra en funcionament coincidint amb les Festes de la Cinta

L'alcaldessa Meritxell Roigé emmarca l'acció en el conjunt d'una reforma integral per potenciar el parc com a zona verda de referència a la ciutat

| Actualizado a 27 agosto 2021 15:45
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Coincidint amb la lectura del pregó i proclamació de pubilles i pubilletes de les Festes de la Cinta 2021, entrarà en funcionament la nova font del parc Municipal Teodor González de Tortosa. L'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha visitat este matí els treballs, acompanyada del regidor de Serveis, Domingo Tomàs. Roigé ha explicat que "posem en funcionament l'antiga font de la plaça de l'Ajuntament al seu nou lloc, al bell mig del parc, en un espai destacat que hem envoltat de flors perquè llueixi encara més i esdevingui un nou espai turístic".

En aquesta línia, l'alcaldessa ha reivindicat la instal·lació de la font al parc Teodor González en el marc d'una "reforma integral" que l'Ajuntament està duent a terme per dinamitzar el parc, i és que a les actuacions ja dutes a terme, com la renovació del drenatge, la reposició del sauló o la renovació dels parcs infantils, entre altres, ara s'hi suma la nova font. Així mateix, Roigé ha recordat que "la reforma integral també preveu 225.000 euros per ampliar l'arbrat i la jardineria al parc, per tal de potenciar-lo encara més com un espai verd de referència a la nostra ciutat". I és que la voluntat de l'equip de govern és la de treballar per una ciutat més amable per les persones, pensant en les famílies, amb espais verds destacats que convidin tothom a passejar i gaudir-ne i puguin esdevenir nous espais turístics.

Aigües de Tortosa s'ha encarregat de la instal·lació hidràulica que permet funcionar els brolladors. En este sentit, hi ha un doble circuit hidràulic: el primer, encarregat de fer anar el brollador central i, l'altre, els brolladors laterals. A més hi ha instal·lades dos bombes submergibles independents i un sistema de filtració i de desinfecció de l'aigua, que actuarà de manera contínua. L'actuació s'ha complementat amb una nova zona enjardinada que envolta la font.

Comentarios
Multimedia Diari