La rua del Carnaval de Deltebre ja compta amb més de 550 participants

La pandèmia també ha estat clau per escollir el lema d’aquest any: «I més no sigue!».

| Actualizado a 27 marzo 2022 05:55
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Dos anys després torna el Carnaval a Deltebre. Ho fa en retard, ja que la sisena onada de la pandèmia va fer endarrerir una cita que estava programada per al mes de febrer, però amb la mateixa convicció de sempre: despertar la llum i el color als carrers del municipi.

La pandèmia també ha estat clau per escollir el lema d’aquest any: «I més no sigue!». Sota aquest lema s’engloben les diferents activitats el cap de setmana de l’1 al 3 d’abril. En tot cas, com va sent habitual, el punt àlgid del Carnaval es focalitza amb la celebració de la Rua, la qual desfilarà el proper dissabte 2 d’abril.

A hores d’ara, a la Rua, hi ha 16 comparses inscrites amb de més de 550 participants, als que se sumaran els espectadors que omplen les grades i els carrers. Enguany la Rua comptarà amb premis de participació per a tots els inscrits, i també premis a la millor rua (500 euros), a la millor carrossa (400 euros), a la millor disfressa (300 euros), a la millor coreografia (250 euros), a la més xaladora (250 euros) i a la més original (250 euros).

A banda de la Rua, el programa d’activitats es complementa amb la Pijamada Party de la Quinta del 2004, amb el Taller de Confecció de mascaretes de carnaval i el Carnaval Infantil, dirigit als xiquets i xiquetes, amb la sisena edició del Carnaval Caní, que compta amb la col·laboració de l’associació DeltaRescat, i també amb el Carnaval Jove, que es celebra en col·laboració amb la discoteca MUUM.

Els horaris es poden consultar a la plana web de l’Ajuntament de Deltebre.

El tinent d’alcaldia de #DeltebreActiu, Robert Bertomeu, ha explicat que «el Carnaval és una cita de referència per al municipi, i durant aquests anys també ha esdevingut una cita de referència a nivell de territori a causa de l’èxit de convocatòria i de participació de la Rua i de les diferents activitats que organitzem».

Comentarios
Multimedia Diari