Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Un camp de treball recupera les trinxeres al voltant de l’ermita del Calvari d’Ascó

Ha comptat amb la participació de 24 joves d’arreu de Catalunya d’edats compreses entre els 14 i 17 anys.

| Actualizado a 01 agosto 2022 07:00
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El segon camp de treball consecutiu que ha acollit el municipi d’Ascó ha permès recuperar una part de les trinxeres situades a l’entorn de l’ermita del Calvari.

Ha comptat amb la participació de 24 joves d’arreu de Catalunya d’edats compreses entre els 14 i 17 anys. Una iniciativa que ha estat engegada pel Departament de Joventut de la Generalitat de Catalunya, junt amb el Consorci Memorial dels Espais de la Batalla de l’Ebre (Comebe) i la Fundació Escolta Josep Carol.

Els participants feien tasques tècniques al voltant de l’ermita del Calvari. Una part que s’ha vist complementada per altres activitats que han fet al voltant de la història d’Ascó i la Batalla de l’Ebre.

Des del Comebe, es van preparar diverses activitats, com la xerrada sobre la memòria històrica i l’arqueologia, on Batiste Forcadell, director del Comebe, va presentar l’exposició itinerant ‘Murs amb Memòria. Records del Silenci’. També van fer una visita guiada al Búnquer dels Reguers, al Campament del XV Cos de l’Exèrcit Republicà i al centre d’interpretació ‘Internacionals a l’Ebre’ de la Fatarella. L’associació asconenca Lo Llaüt va organitzar un seguit de jocs d’arreu del món adreçats als joves.

Comentarios
Multimedia Diari