Establiments i comerços de Valls, junts en un mercat al Kursaal

El nou certamen vol mostrar el potencial de l’oferta de la ciutat com a eix comercial

| Actualizado a 28 septiembre 2022 18:49
Se lee en minutos
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Valls Shopping Market. Aquesta és la nova iniciativa que tindrà lloc el segon cap de setmana de octubre a la Sala Kursaal de Valls. Els comerços i establiments que ho desitgin poden apuntar-se a aquesta fira, que vol ser un aparador de l’oferta comercial de la capital de l’Alt Camp.

Alguns oferiran els seus productes, mentre que altres muntaran el seu estand per donar-se a conèixer perquè no poden portar el seu gènere.

Però el visitant del Kursaal no només podrà comprar o veure què ofereixen aquests establiments. Hi hauran tallers per preparar cistelles de fruita, de com cuidar un gos, etc. Els més petits tindran a l’abast inflables o una aplicació d’un circuït de vehicles elèctric.

També es faran demostracions obertes al públic i diversos sortejos entre els assistents. Tanmateix es disposarà de servei de bar i restaurant.

«És un esdeveniment del qual ja n’havíem parlat abans de la pandèmia. El volíem fer abans, però aquesta ens va condicionar», deia avui dimecres el regidor de Comerç i Turisme de l’Ajuntament, Òscar Peris, qui agraïa la implicació de Comerç de Valls «per enfortir el teixit comercial organitzant aquests tipus d’esdeveniments».

Fins ara s’han apuntat més de 30 establiments de tot tipus: de roba, cafeteria, escola de música, perruqueria i fruiteria, comentava la presidenta de Comerç de Valls, Rosa Baseda. Agraïa la confiança que estan donant cada vegada més els comerciants. Precisament, la varietat d’establiments «farà que no vingui només un tipus de persona sinó que el visitant sigui familiar».

Afegia que la convocatòria està oberta a tots els establiments de Valls, no solament als afiliats a Comerç de Valls.

L’activitat pretén treure el comerç del seu local, portar-lo a un altre entorn i que el ciutadà el conegui en aquest nou indret.

La festa comercial, amb entrada gratuïta, arrencarà dissabte dia 8 d’octubre a les onze del matí i romandrà oberta fins a les dues de la tarda, i tornarà a obrir a dos quarts de cinc i fins a les nou de la nit. Continuarà diumenge només en horari matinal.

Al llarg dels dos dies, s’ha preparat un ampli programa d’exhibicions artístiques de música, cant, dansa o grafitis, així com activitats d’arts marcials, cura de les mascotes o running en cinta.

La inscripció per participar-hi segueix oberta i no hi ha límit d’inscrits.

Comentarios
Multimedia Diari