L’Arboç torna a repartir arbocetes entre els veïns

Són vals de 20 a 50 euros

| Actualizado a 02 diciembre 2022 18:03
Se lee en minutos
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Ajuntament de l’Arboç posarà en marxa la tercera edició de la campanya comercial L’Arboç és centre comercial, El nostre comerç, el millor regal perincentivar la reactivació del petit comerç, els serveis i l’hostaleria local.

L’objectiu és ajudar a les families i al comerç de proximitat durant la campanya de Nadal i fins al 30 de gener de 2023. Ho fa novament amb les arbocetes. L’Ajuntament entregarà fins a 60.000 euros en arbocetes, la moneda local que es va crear per la iniciativa.

L’Ajuntament entregarà a totes les famílies del municipi vals en per valor de 20 a 50 euros per unitat familiar, depenent del nombre de membres. Hi ha 4 tipus de vals d’arbocetes, tots de 5 euros, segons la tipologia de servei: alimentació, salut i estètica, comerç al detall i restauració.

Recollida

Per aconseguir les arbocetes, un membre de la unitat familiar podrà recollir els vals amb el DNI, NIE o Passaport a partir del dijous 15 de desembre, presencialment, a la Casa de Cultura i al Poliesportiu.També es poden sol.licitar per Internet a través del web municipal: www.arbocenc.org i es rebran per correu electrònic.

Els comerços participants s’han de registrar a través de l’app l’Arboç de butxaca, hauran de posar un cartell que proporcionarà l’Ajuntament on s’informarà que és un comerç adherit a la campanya i que accepten arbocetes d’una de les 4 tipologies.

A la web municipal arbocenc.cat hi haurà la llista actualitzada amb tots els comerços on es poden gastar. Participar en aquesta campanya no suposa cap cost econòmic pel comerç. L’Ajuntament abonarà quinzenalment el valor dels tiquets a cada comerç.

La campanya és del dilluns 17 de desembre al 30 de gener.

Comentarios
Multimedia Diari