El Cruyff Court de Constantí acull la primera fase del torneig escolar 6vs6

Aquest torneig va adreçat als alumnes de 5è i 6è de primària dels centres escolars

13 abril 2023 19:26 | Actualizado a 13 abril 2023 19:33
Se lee en minutos
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Aquest dijous 13 d’abril s’ha celebrat a Constantí la fase preliminar del torneig 6vs6 que organitza la Fundació Johan Cruyff, amb la col·laboració de l’àrea d’Esports de l’Ajuntament de Constantí.

Per primera vegada, s’ha disputat al Cruyff Court de Constantí aquest torneig adreçat als alumnes de 5è i 6è de primària dels centres escolars. Prop d’uns cinquanta nens i nenes de les escoles Centcelles i Mossèn Ramon Bergadà han pres part d’aquest torneig escolar.

Els dos equips que resultin guanyadors aniran a la fase regional que es disputarà el 7 de maig a la Cruyff Court de Les Roquetes del Garraf (Sant Pere de Ribes). Els equips que superin aquesta nova eliminatòria aniran a disputar la fase nacional, el 21 de maig, a Igualada.

Finalment qui guanyi a Igualada anirà a la fase europea, el 4 de juny a Martorell, on hi haurà equips d’Itàlia, Holanda i Dinamarca. El Cruyff Court 6vs6 fomenta els valors esportius i el respecte tant dins com fora del camp.

Al febrer de l’any 2021, l’Ajuntament de Constantí i la Fundació Johan Cruyff van signar un conveni de col·laboració per a la instal·lació d’un Cruyff Court al municipi, concretament a la Plaça de la Generalitat. La instal·lació es va inaugurar el mes d’abril de l’any passat.

Comentarios
Multimedia Diari