L’aigua per subscripció arriba a les llars catalanes

| Actualizado a 04 octubre 2022 15:10
Se lee en minutos
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Avui dia, cuidar de la salut de tots els integrants de la nostra família ha passat per davant de moltes altres coses que abans teníem catalogades com a “necessitats”. Molts dels aliments que consumim estan en dubte o mirats sota lupa perquè fins i tot els que semblaven més sans estan plens de substàncies que, en dosis elevades, podrien ser nocives per a la nostra salut. I amb l’aigua que consumim pot passar el mateix.

És per això que, encara que ja porta molts anys entre nosaltres, ara s’està posant cada vegada més en boca de tots l’ús de la tecnologia d’osmosis per a purificar l’aigua i deixar-la molt més optimitzada perquè la beguem a casa, la fem servir en les nostres receptes de cuina o fins i tot preparem els biberons de llet per als nostres fills.

Per sort, empreses catalanes com Aquaflix ja ofereixen aquest servei, i porten a les nostres llars aquest tipus d’aigua de màxima qualitat, igual o millor que moltes marques d’aigua embotellada, encara que sense necessitat d’haver de comprar-la, sinó que sortirà directament de les aixetes de la nostra llar. Però en què consisteix això de l’aigua osmotitzada? Ho veurem.

Què és l’aigua osmotitzada

El procés que l’empresa Aquaflix aconsegueix dur a terme per a purificar l’aigua de les nostres llars, es basa en l’osmosi inversa. Mitjançant aquest procés, l’aigua circula a través d’una membrana que és capaç de netejar diverses molècules, ions, partícules i altres substàncies que poguessin portar impureses o afegir sabors o olors desagradables per al nostre olfacte i el nostre paladar.

Gràcies a la instal·lació de màquines d’osmosi de grans prestacions que són capaces d’efectuar aquest procés, l’aigua que sortirà per l’aixeta intel·ligent, serà pura, neta, cristal·lina i amb tots els beneficis que tenen les millors marques d’aigua embotellada.

Avantatges de l’aigua filtrada per osmosi inversa

És clar que els avantatges de poder gaudir d’aigua purificada i òptima per al consum humà directa de les aixetes de les nostres llars semblen òbvies, però les remarcarem perquè tothom pugui ser conscient d’elles.

La primera seria el tema de la salut, com bé hem esmentat el principi. Perquè gràcies a les aixetes d’Aquaflix disposarem d’aigua de baixa mineralització que és molt bona per als ronyons, tant de persones adultes com dels nadons que comencen a prendre aigua, o que la prenen en els seus biberons. A més d’esmentar que aquest tipus d’aigua ajuda a millorar problemes de restrenyiment, evitar pedres renals o fins i tot problemes digestius causats per bacteris nocius ingerits a través de l’aigua.

Un altre benefici molt clar seria el tema econòmic. Per una tarifa plana mensual (de només 19’90€) podrem consumir tot l’aigua que vulguem directa de les nostres aixetes. Imagineu haver de comprar aigua d’aquesta qualitat en famílies amb diversos integrants, en ampolles o en garrafes. A més de que podrem estalviar-nos el viatge amb aquestes pesades garrafes o packs d’ampolles, així com l’emprenyament que suposa tractar de reciclar tot el plàstic generat per l’aigua embotellada.

Altres beneficis de disposar d’aigua osmotitzada

A més, hi ha molts altres beneficis col·laterals d’aquest servei d’aigua osmotitzada per a la nostra societat i el nostre planeta:

* Reduirem el consum de plàstic. El volum de garrafes i ampolles d’aigua que acaba en els abocadors de les nostres ciutats, és tan elevat que aviat no donarem proveïment per més reciclatge que s’intenti fer.

* Reduirem les emissions de CO₂ dels camions que transporten aigua. Encara que sembli una cosa del segle passat, seguim amb les autopistes, carreteres i carrers de les nostres ciutats plenes de vehicles de transport que emeten gasos contaminants nocius per al nostre medi ambient i la nostra salut, i hem de tractar de reduir la necessitat que circulin tan sovint.

* Menys incidències en el sistema sanitari de cada ciutat. Gràcies als beneficis que l’aigua filtrada per osmosi inversa té per a la salut, es podran reduir gradualment les visites mèdiques que la nostra societat necessitava per culpa dels problemes digestius, renals o d’altres tipus que els causava el beure aigua de l’aixeta a llarg termini, evitant ja no sols aquestes visites sinó fins i tot malalties més greus.

Així que ja ho hem pogut veure, l’aigua osmotitzada està plena d’avantatges, i si surt directament de les aixetes de la nostra llar gràcies a serveis de tarifa plana mensual com el que ofereix Aquaflix a les famílies del nostre país, molt millor encara.

Comentarios
Multimedia Diari