Concert solidari en benefici de la Fundació Mossèn Frederic Bara

L'acte, que  compta amb la col·laboració de l'Orfeó Reusenc, se celebrarà el dissabte 5 de maig. Es tracta d'una trobada de les corals infantils de la nostra ciutat; l'Alberichor del Col.legi Alberich i Cases, la coral infantil del Centre de Lectura i Els Somniadors de l'Orfeó Reusenc

30 abril 2018 06:11 | Actualizado a 02 mayo 2018 06:44
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Fundació Mossèn Frederic Bara, organitza el pròxim dissabte 5 de maig a la set de la tarda al Teatre de l'Orfeó Reusenc l'espectacle 'Un món de cançons'. L'acte compta amb la col·laboració de l'Orfeó Reusenc que, dins els actes de celebració del centenari de l'entitat, no ha volgut oblidar-se de la vessant més solidària.

Es tracta d'una trobada de les corals infantils de la ciutat: l'Alberichor del Col·legi Alberich i Cases, la coral infantil del Centre de Lectura i Els Somniadors de l'Orfeó Reusenc. La cançó comuna de les corals, també comptarà amb la presència d'alguns nens i nenes de la Fundació.

Per assistir al concert, es demanarà als assistents un donatiu de sis euros, que serà destinat als projectes que la Fundació tira endavant amb noies i nois de 3 a 17 anys i les seves famílies.

Comentarios
Multimedia Diari