Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Tot a punt per a l’inici de la Campanya de Nadal a Reus

Sota el nom “Reus un Nadal per gaudir”, el projecte comptarà amb un gran programa d’activitats, espectacles i una potent ambientació nadalenca a la ciutat.

| Actualizado a 24 noviembre 2022 14:06
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La festa començarà el divendres 25 de novembre, a les 18:30 h a la plaça del Mercadal, amb l’espectacle de música i dansa vertical d’inauguració de la campanya. A les 19:00 h, l’alcalde de la ciutat, Carles Pellicer, juntament amb la regidora de Promoció de Ciutat, Montserrat Caelles, representants del teixit associatiu de la ciutat i el Geni del Nadal, premeran el botó que encendrà tot l’enllumenat nadalenc a carrers, places i barris de la ciutat. Més tard, a les 20:30 h, tota la comitiva es desplaçarà a la plaça de la Llibertat, on inaugurarà el túnel de llum, un dels grans atractius de la Campanya de Nadal 2022.

“Reus un Nadal per Gaudir” presenta diferents espais curosament pensats perquè esdevinguin escenaris molt nadalencs i plens de màgia on s’hi desenvoluparan activitats especials i on els visitants són els protagonistes. Sense deixar de banda els espectacles itinerants de diferents formats i tipologia que s’han programat durant diferents dies de la campanya.

Així mateix, es desplegaran múltiples accions de difusió. Una de les eines destacades de promoció serà l’Agenda d’actes de Nadal, que recollirà les principals activitats que se celebraran a Reus. La programació d’actes també es compartirà mitjançant les xarxes socials, i les pàgines web reusturisme.cat i reus.cat.

$!Carrusel instal·lat a la plaça Prim. Foto: Ajuntament de Reus

Les places Mercadal, Prim, Llibertat, Evarist Fàbregues, Doctor Sabater (gegant Indi), el Raval de Santa Anna, així com els Mercats de Reus seran els principals escenaris d’atracció de visitants. L’extensa oferta comercial de proximitat així com la implicació del sector contribuirà a la distribució dels visitants pel conjunt de carrers i places.

La ciutat estarà il·luminada del 25 de novembre al 8 de gener amb l’horari següent: de 17:30 h a 23:00 h, amb l’excepció dels dies festius més assenyalats, que s’apagaran més tard.

Comentarios
Multimedia Diari