Alumnes de l'Institut Vidal i Barraquer faran projectes de l'Anella Verda de Tarragona

Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i el centre per a alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Animació Sociocultural i Turística

31 enero 2018 18:36 | Actualizado a 01 febrero 2018 13:40
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La conselleria d’Educació de l’Ajuntament de Tarragona i l’Institut Vidal i Barraquer han signat un acord de col·laboració per desenvolupar projectes de l’Anella Verda de Tarragona, que elaboren els alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Animació Sociocultural i Turística de l’Institut Vidal i Barraquer, com poden ser vídeos, rutes amb wikiloc, dossiers pedagògics, etc.

A l’acte de signatura hi ha assistit professorat i alumnat del projecte, el conseller d’Educació, Francesc Roca, el director de l’Institut Vidal i Barraquer, Narcís Castanedo, i els directors de l’Institut Tarragona, Borja Boada, i de l’Institut Els Pallaresos, Xavier Martínez, que el proper mes prendran el relleu del projecte de l’Anella Verda en el servei comunitari de 3r d’ESO que han de fer els seus alumnes.

El 26 de febrer, els alumnes de l’Institut Vidal i Barraquer presentaran el seus treballs als dos instituts que continuaran amb el projecte. També s’inaugurarà una exposició itinerant sobre l’Anella Verda que l’Institut Municipal d’Educació promociona amb la Gent Amiga de l’Anella Verda, que té com objectiu informar, sensibilitzar i animar a la participació en aquest projecte.

El mateix dia 26 es presentarà una web de l’Anella Verda on hi podrà participar la ciutadania i els centres que facin treballs al voltant d’aquest espai de la nostra ciutat i que ha de ser el referent per esplais, centres d’ensenyament i persones interessades en l’Anella Verda de Tarragona.

El mes d’abril i en col·laboració amb el Centre de Recursos per a Professorat de la Generalitat, l’IMET i la Gent Amiga de l’Anella Verda s’impartirà un curs de formació de professorat a la mateixa Anella Verda dirigit als centres que s’animin a formar part del projecte durant els propers cursos.

Comentarios
Multimedia Diari