El Temps a Tarragona: Pugen les temperatures

La previsió meteorològica d'aquest diumenge, 5 de setembre

04 septiembre 2021 18:25 | Actualizado a 04 septiembre 2021 18:30
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Cel serè o poc ennuvolat en general per algunes franges de núvols alts i prims. Malgrat això, fins a mig matí i de nou a partir del vespre hi haurà intervals de núvols baixos al litoral i prelitoral, sobretot central i sud, i a punts de la Catalunya Central, per bé que localment podran aguantar al litoral al llarg del jorn. Per altra banda, al centre del dia creixeran nuvolades a punts de muntanya, sobretot del Pirineu i de l'interior del nord-est, que deixaran el cel mig o localment molt ennuvolat en aquests sectors.

Precipitacions

A la tarda s'esperen alguns ruixats dispersos al Pirineu oriental i en altres punts de l'interior del nord-est, i no es descarta alguna gotellada aïllada a la serralada prelitoral. Les precipitacions seran en general febles i minses, si bé a la tarda localment podran ser moderades i acumular quantitats poc abundants al nord-est.

Temperatura

La temperatura mínima serà similar. Per la seva banda, la temperatura màxima pujarà lleugerament en general i de manera local l'ascens serà moderat a la meitat est. La mínima oscil·larà entre els 10 i 15 ºC al Pirineu i al Prepirineu i entre els 15 i 20 a la resta, localment seran més altes al litoral central i sud. La màxima es mourà entre els 25 i 30 ºC al Pirineu i al litoral i entre els 28 i 33 ºC a la resta, si bé a Ponent i a l'interior de la Vall de l'Ebre seran puntualment més altes.

Visibilitat

La visibilitat serà bona o excel·lent, si bé hi haurà alguns bancs de boirina o boira fins a primeres hores del matí al litoral i prelitoral central i sud, així com en algunes valls i fondalades de l'interior del nord-est.

Vent

De matinada i a la nit el vent bufarà fluix i de direcció variable a l'interior, amb intervals de calma, mentre que s'imposarà el terral fluix al litoral; tot i això, al final del dia persistirà el component sud fluix a les Terres de l'Ebre. Durant les hores centrals del dia bufarà fluix amb cops moderats de component sud i est al litoral, prelitoral i quadrant nord-est i de component sud i oest a la resta del territori.

Comentarios
Multimedia Diari