El Temps a Tarragona: Ambient de tardor i el vent no afluixa

La previsió meteorològica d'aquest dissabte, 26 de setembre

25 septiembre 2020 19:22 | Actualizado a 25 septiembre 2020 19:27
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Previsió per a avui

Fins al final del matí el cel estarà serè o poc ennuvolat en general, tot i que creuaran alguns núvols alts i mitjans. A partir d'aleshores s'incrementaran els núvols alts i mitjans que deixaran el cel mig arreu, localment molt ennuvolat, amb nuvolositat més abundant a la meitat nord del país. Independentment, al vessant nord del Pirineu estarà cobert tota la jornada, així com durant el matí i a partir del vespre a la resta de l'extrem nord del Pirineu.

Pluja

S'espera precipitació al vessant nord del Pirineu tot el jorn. També n'és de probable a la resta de l'extrem nord del Pirineu durant la matinada, i se n'espera a partir de la tarda, amb tendència a estendre's a la resta de la meitat nord de manera més dispersa. Serà d'intensitat feble i minsa, per bé que al vessant nord del Pirineu serà puntualment moderada i entre poc abundant i abundant. La cota de neu rondarà els 1.300 metres de matinada i pujarà progressivament fins a situar-se als 1.800 metres al migdia i als 2.400 metres al vespre. Tot i això, al final del dia tornarà a baixar fins als 1.600 metres.

Temperatures

Temperatura mínima lleugerament inferior. Oscil·larà entre 3 i 8 ºC al Pirineu i al Prepirineu, entre 10 i 15 ºC al litoral central i sud i entre 6 i 11 ºC a la resta. La temperatura màxima similar o lleugerament més baixa al terç nord i lleugerament més alta a la resta. Voltarà entre 9 i 14 ºC a l'extrem nord del Pirineu i entre 18 i 23 ºC a la resta, si bé a punts del litoral central i sud es podrà arribar als 24 ºC.

Visibilitat

Visibilitat excel·lent. Tot i això, al vessant nord del Pirineu serà dolenta a cotes mitjanes i altes tota la jornada i entre bona i regular a la resta de la serralada.

Vent

Bufarà vent de component nord i oest entre fluix i moderat arreu del territori, tot i que serà moderat amb cops forts o molt forts a les Terres de l'Ebre, als cims del Pirineu, i al nord de l'Empordà, com també al matí al litoral i prelitoral sud i a l'altiplà central. Malgrat això, al sud de la Costa Brava, al nord del litoral i prelitoral central i a l'interior del quadrant nord-est el vent serà a estones fluix i de direcció variable.

Tendència per a demà

De matinada la nuvolositat tendirà a minvar de nord a sud del país fins a deixar el cel serè o poc ennuvolat. A banda, a partir de final del matí creuaran bandes de núvols alts i mitjans, de nord a sud del país, que deixaran el cel, novament, entre mig i molt ennuvolat sobretot a la meitat nord del país. Independentment, al vessant nord del Pirineu estarà molt ennuvolat o cobert fins a mig matí i a partir de mitja tarda, i mig ennuvolat la resta de la jornada.

Comentarios
Multimedia Diari