El Temps a Tarragona: Avís per tempestes

La previsió meteorològica d'aquest dissabte, 11 de setembre

10 septiembre 2021 11:22 | Actualizado a 10 septiembre 2021 12:02
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Fins a primera hora del matí, el cel estarà serè o poc ennuvolat en general, tot i que hi haurà bancs de núvols baixos a la depressió Central i a punts de la meitat sud del prelitoral. A més, hi haurà algunes nuvolades a punts del litoral sud. Al llarg del matí i fins a primera hora de la tarda augmentarà la nuvolositat a punts del litoral i prelitoral fins a quedar el cel molt ennuvolat o cobert en aquests sectors, si bé aquests seran més trencats al terç nord de la zona. A més, a partir de migdia creixeran nuvolades al Pirineu i Prepirineu, i de forma més aïllada a altres punts del litoral i prelitoral. Al final del dia, es formaran núvols baixos al litoral i prelitoral que tendiran a deixar el cel molt ennuvolat alhora que n'arribaran pel terç oest del territori.

Precipitacions

Fins a mig matí s'esperen alguns xàfecs aïllats a punts del litoral sud. A partir de llavors s'estendran per la resta de la meitat sud del litoral i del prelitoral. Al llarg de la tarda són probables alguns ruixats a l'interior del quadrant nord-est i n'és possible algun a la resta del Pirineu i del Prepirineu. Seran entre febles i moderats, puntualment forts fins al migdia a punts de la meitat sud litoral, i localment aniran acompanyats de tempesta. La quantitat de precipitació acumulada serà minsa o poc abundant, i localment abundant a la meitat sud del litoral.

Temperatura

Temperatura similar o lleugerament més baixa, si bé a punts del quadrant nord-est la màxima podrà pujar lleugerament. La temperatura mínima voltarà entre 10 i 15 ºC al Pirineu i al Prepirineu, entre 13 i 18 ºC a la depressió Central i entre 16 i 21 ºC a la resta. Per la seva banda, la màxima se situarà entre 21 i 26 ºC al Pirineu i entre 25 i 30 ºC a la resta.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i regular al litoral i prelitoral sud, o puntualment dolenta a zones de muntanya d'aquest sector i en moments de xàfec. A la resta, serà bona en general, tot i que fins a primera hora del matí serà regular o puntualment dolenta a la depressió Central i punts del prelitoral per la presència de bancs de boira o boirina.

Vent

Vent fluix i variable fins a primeres hores del matí i de nou a la nit. La resta de la jornada, s'imposarà el component sud fluix o moderat, amb cops forts a punts del litoral i el terç sud.

Comentarios
Multimedia Diari