El Temps a Tarragona: Avís per tempestes

La previsió meteorològica d'aquest dissabte, 11 de setembre

| Actualizado a 10 septiembre 2021 12:02
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

¿Cree que se debe proteger el catalán en las escuelas?


No

Este Nàstic no tiene cara de play off. Lo cierto es que no la ha tenido durante las últimas semanas porque a la hora de la verdad no ha sacado a relucir la personalidad necesaria para un equipo que quiere estar arriba.

Situació general

Fins a primera hora del matí, el cel estarà serè o poc ennuvolat en general, tot i que hi haurà bancs de núvols baixos a la depressió Central i a punts de la meitat sud del prelitoral. A més, hi haurà algunes nuvolades a punts del litoral sud. Al llarg del matí i fins a primera hora de la tarda augmentarà la nuvolositat a punts del litoral i prelitoral fins a quedar el cel molt ennuvolat o cobert en aquests sectors, si bé aquests seran més trencats al terç nord de la zona. A més, a partir de migdia creixeran nuvolades al Pirineu i Prepirineu, i de forma més aïllada a altres punts del litoral i prelitoral. Al final del dia, es formaran núvols baixos al litoral i prelitoral que tendiran a deixar el cel molt ennuvolat alhora que n'arribaran pel terç oest del territori.

Precipitacions

Fins a mig matí s'esperen alguns xàfecs aïllats a punts del litoral sud. A partir de llavors s'estendran per la resta de la meitat sud del litoral i del prelitoral. Al llarg de la tarda són probables alguns ruixats a l'interior del quadrant nord-est i n'és possible algun a la resta del Pirineu i del Prepirineu. Seran entre febles i moderats, puntualment forts fins al migdia a punts de la meitat sud litoral, i localment aniran acompanyats de tempesta. La quantitat de precipitació acumulada serà minsa o poc abundant, i localment abundant a la meitat sud del litoral.

Temperatura

Temperatura similar o lleugerament més baixa, si bé a punts del quadrant nord-est la màxima podrà pujar lleugerament. La temperatura mínima voltarà entre 10 i 15 ºC al Pirineu i al Prepirineu, entre 13 i 18 ºC a la depressió Central i entre 16 i 21 ºC a la resta. Per la seva banda, la màxima se situarà entre 21 i 26 ºC al Pirineu i entre 25 i 30 ºC a la resta.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i regular al litoral i prelitoral sud, o puntualment dolenta a zones de muntanya d'aquest sector i en moments de xàfec. A la resta, serà bona en general, tot i que fins a primera hora del matí serà regular o puntualment dolenta a la depressió Central i punts del prelitoral per la presència de bancs de boira o boirina.

Vent

Vent fluix i variable fins a primeres hores del matí i de nou a la nit. La resta de la jornada, s'imposarà el component sud fluix o moderat, amb cops forts a punts del litoral i el terç sud.

Comentarios
Multimedia Diari