El Temps a Tarragona: Cel molt ennuvolat que s'anirà aclarint al llarg del dia

La previsió meteorològica d'aquest dijous, 2 de setembre

01 septiembre 2021 09:46 | Actualizado a 01 septiembre 2021 11:25
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Al llarg de la matinada la nuvolositat augmentarà i el cel quedarà a primeres hores del matí entre mig i molt ennuvolat en general, puntualment cobert. A partir de migdia s'obriran clarianes pel sud del país i el cel quedarà entre poc i mig ennuvolat, excepte al Pirineu, al Prepirineu, al quadrant nord-est i a punts del litoral on es mantindrà molt ennuvolat.

Precipitacions

De matinada i fins a migdia s'esperen ruixats que avançaran d'oest a est; seran més probables a la meitat oest i sud, tot i que és possibles que també arribin a la resta del país. A partir de migdia les precipitacions es restringiran al Pirineu, Prepirineu i al quadrant nord-est i, de manera més dispersa, en altres punts de muntanya del prelitoral. Els ruixats seran d'intensitat entre feble i moderada i acumularan quantitats entre minses i poc abundants. A més, podran anar acompanyats de tempesta i localment de calamarsa o pedra. Independentment, a les zones avisades els ruixats podran ser puntualment forts i deixar quantitats abundants de precipitació.

Temperatura

La temperatura mínima es mantindrà sense canvis importants o lleugerament més alta a la meitat est. Pel que fa a la màxima, baixarà lleugerament en general i en descens moderat al quadrant nord-est. La mínima es mourà entre els 10 i 15 ºC al Pirineu i entre els 15 i 20 ºC a la resta, si bé al litoral seran localment més altes. Pel que fa a la màxima, oscil·larà entre els 24 i 29 ºC en general, llevat del Pirineu que seran lleugerament més baixes.

Visibilitat

La visibilitat serà bona en general. Això no obstant, serà regular al vessant sud del Pirineu i Prepirineu, i puntualment dolenta als cims, així com en moments de ruixat i al nord-est a la tarda.

Vent

El vent bufarà de component nord i est en general, entre fluix i moderat, però hi haurà alguns cops forts al litoral al llarg del jorn. Per altra banda, de matinada hi haurà intervals de vent fluix i de direcció variable a l'interior i al Pirineu i Prepirineu al llarg del dia.

Comentarios
Multimedia Diari