El Temps a Tarragona: les temperatures es mantenen similars

La previsió meteorològica d'aquest dimecres, 14 de juliol

13 julio 2021 08:00 | Actualizado a 13 julio 2021 08:36
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Al llarg del matí es formaran intervals de núvols baixos al sector central del litoral i prelitoral, alhora que creixeran nuvolades a punts de muntanya de la meitat nord i est, especialment al quadrant nord-est, on el cel quedarà puntualment molt ennuvolat. A la resta quedarà serè o poc ennuvolat per alguns núvols alts. Independentment, al vessant nord del Pirineu el cel estarà mig o molt ennuvolat per núvols baixos fins a primeres hores del matí i de nou a partir del vespre.

Precipitacions

Durant el matí no es descarta algun ruixat local a punts del litoral central. A partir del migdia s'esperen alguns ruixats entre febles i moderats a punts de la meitat est i en són possibles a la resta del Pirineu i del litoral i prelitoral central. Al final del dia en són probables a la Costa Daurada i punts de les Costes del Garraf. Seran dispersos i acumularan quantitats minses o poc abundants.

Temperatura

Temperatura mínima similar en general, tot i que localment baixarà de manera lleugera. La temperatura màxima serà similar o pujarà lleugerament, si bé al sector central del litoral i prelitoral serà lleugerament més baixa.

Visibilitat

La visibilitat serà bona o excel·lent en general, si bé a punts del sector central del litoral i prelitoral serà localment regular. Tot i això, serà puntualment regular al vessant nord del Pirineu a l'inici i final del dia, així com en moments de ruixat.

Vent

El vent bufarà de components nord i oest, fluix amb cops moderats al terç oest. A la resta, el vent serà fluix i de direcció variable a l'inici i final del dia, mentre que la resta de la jornada s'imposarà progressivament el vent de component sud. Tot i això, bufarà mestral a les Terres de l'Ebre fins a migdia, entre fluix i moderat amb alguns cops forts, i tramuntana entre fluixa i moderada fins a migdia i de nou al final de la jornada, si bé del nord del cap de Creus continuarà bufant també al centre del dia.

Comentarios
Multimedia Diari