El Temps a Tarragona: Segueixen els núvols

La previsió meteorològica d'aquest dilluns, 13 de setembre

12 septiembre 2021 08:47 | Actualizado a 12 septiembre 2021 10:05
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Cel serè o poc ennuvolat, tot i que fins a mig matí hi haurà núvols baixos a la meitat sud del litoral i prelitoral i a la depressió Central que deixaran el cel molt ennuvolat. A partir de migdia s'iniciarà el creixement de nuvolades a punts del Pirineu, alhora que al llarg de la tarda augmentarà la nuvolositat d'oest a est i quedarà el cel entre mig i molt ennuvolat, amb la nuvolositat més compacta al terç oest del país.

Precipitacions

Al llarg de la tarda són possibles alguns ruixats al Pirineu i Prepirineu, i a partir de mitja tarda se n'esperen al terç oest, sobretot al quadrant nord-oest, mentre que no se'n descarten a la resta de la meitat oest. Seran d'intensitat entre feble i moderada. Localment aniran acompanyats de tempesta. S'acumularan quantitats de precipitació entre minses i poc abundants.

Temperatura

La temperatura mínima serà lleugerament més alta en conjunt, si bé en algun punt es podrà mantenir semblant; es mourà entre 12 i 17 ºC al Pirineu i al Prepirineu, entre 14 i 19 ºC a la depressió Central i entre 17 i 22 ºC a la resta. Per la seva banda, la temperatura màxima pujarà entre lleugerament i moderadament al terç nord i oest del país, mentre que a la resta es mantindrà similar; oscil·larà entre 25 i 30 ºC al Pirineu, al Prepirineu, al sector central del litoral i prelitoral i a zones elevades de la Catalunya Central, i entre 30 i 35 ºC a la resta.

Visibilitat

La visibilitat serà bona, si bé fins a mig matí serà regular a la meitat sud del litoral i prelitoral, així com a punts de la depressió Central per la presència d'algunes boirines. Al llarg de la tarda empitjorarà a les cotes més elevades del massís del Port i del Pirineu i del Prepirineu occidental.

Vent

Fins a primeres hores del matí el vent bufarà fluix i de direcció variable. Durant la resta de la jornada bufarà entre fluix i moderat de component sud, tot i que hi haurà alguns cops forts al litoral, sobretot al nord del sector.

Comentarios
Multimedia Diari