El Temps a Tarragona: Situació estable i cel poc ennuvolat

La previsió meteorològica d'aquest dissabte, 28 d'agost

| Actualizado a 27 agosto 2021 10:11
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Cel serè o poc ennuvolat, si bé fins a mig matí hi haurà intervals de núvols baixos a punts del litoral i prelitoral central i sud i de la depressió Central que tendiran a minvar ràpidament. A banda, creixeran alguns núvols d'evolució diürna a zones de muntanya del quadrant nord-est i prelitoral.

Precipitacions

No es descarta algun ruixat feble i minso a la Costa Daurada fins a primera hora del matí. Durant la tarda és possible algun ruixat aïllat al Pirineu i Prepirineu Oriental.

Temperatura

La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més baixa, mentre que la màxima baixarà lleugerament, si bé localment el descens podrà ser moderat, especialment al terç sud. La mínima es mourà entre 9 i 14 ºC al Pirineu i Prepirineu; entre 14 i 19 ºC a la depressió Central, prelitoral i litoral nord; i entre 18 i 23 ºC al litoral central i sud. La màxima oscil·larà entre 25 i 30 ºC al Pirineu, litoral i prelitoral; i entre 29 i 34 ºC al Prepirineu i depressió Central, localment més alta a Ponent.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent, si bé quedarà localment regular a primeres hores del matí a punts del litoral i prelitoral central i sud i de la depressió Central, amb alguns bancs de boirina matinals a planes i fondalades interiors.

Vent

Fins a mig matí i de nou a la nit el vent serà fluix i de direcció variable, amb alguns terrals de matinada al litoral. La resta del dia s'imposarà el component sud i est entre fluix i moderat al litoral i prelitoral, i el component oest a la resta fluix amb cops moderats. A banda, bufarà la tramuntana a l'Empordà fins a primera hora de la tarda amb algun cop fort.

Comentarios
Multimedia Diari