El Temps a Tarragona: Cel serè

La previsió meteorològica d'aquest dijous, 29 de juliol

| Actualizado a 28 julio 2021 17:16
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Cel serè o poc ennuvolat en general, si bé fins a migdia hi haurà alguns núvols mitjans a la meitat nord del país, més abundants al Pirineu i Prepirineu on el cel estarà mig, puntualment molt ennuvolat. Independentment, a partir de migdia creixeran algunes nuvolades a punts de muntanya que deixaran el cel transitòriament mig ennuvolat. A banda, al final del dia hi haurà alguns núvols baixos a trams del litoral i prelitoral sud.

Precipitacions

A la tarda s'esperen alguns ruixats aïllats, febles i minsos al Pirineu Oriental i no se'n descarten a la resta de la serralada.

Temperatura

La temperatura màxima serà semblant o lleugerament més alta, si bé localment baixarà lleugerament al litoral i prelitoral nord. Es mourà entre els 25 i 30 ºC al Pirineu i al sector central del litoral, i entre els 30 i 35 ºC a la resta del territori.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent.

Vent

Bufarà vent de component sud i est al litoral i de component sud i oest a l'interior, si bé a partir de mitja tarda s'imposarà el sud i est arreu. Al final del dia tendirà a quedar fluix i variable en conjunt. Independentment, bufarà tramuntana a l'extrem nord al final del dia. En conjunt, el vent serà d'intensitat fluixa amb cops moderats.

Comentarios
Multimedia Diari