La Sénia és l’àrea més gran de Catalunya dedicada al moble

La tradició artesanal, el saber fer, una atenció al client personalitzada en totes les botigues i la seva aposta pel moble fan de 'La Sénia, País de Moble' el lloc de referència del sector del moble

08 julio 2021 08:12 | Actualizado a 15 julio 2021 10:39
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Aquesta tradició artesanal de la fusta a La Sénia va derivar en nombroses fàbriques especialitzades en el sector del moble i botigues centrades en la seva venda. Avui en dia aquestes botigues s’han adaptat als nous temps i ofereixen mobles de gran qualitat en l’àrea dedicada al mobiliari de Catalunya.  Per aquest motiu, avui en dia és un referent en la seva venda.

La Sénia País del Moble és tradició, però també és avantguarda. Quan vagis a fer una visita trobaràs les últimes tendències en mobiliari i decoració en una exposició de més de 20.000 m2, un veritable centre comercial dedicat exclusivament al mobiliari i la decoració únic a Catalunya.

Mobles Bustos , Atrezzo Interiorisme , Estudi Sofà, Zonamobel La Sénia , Mobles Estellé , Abstract Sofàs, Star Center Sénia i Mc Colchón són les vuit botigues dedicades exclusivament al mobiliari, sofàs i decoració amb un ampli ventall de preus i una experiència en el sector única que donen forma a La Sénia País del Moble. A més a més, l’experiència en el sector i la tradició artesanal dels productes és un valor diferencial de totes les botigues.

La majoria de botigues de la Sénia País del Moble ofereixen serveis exclusius que ajuden a tenir una experiència de compra excepcional: assessorament personalitzat per moblar o decorar la teva casa o negoci, servei de plànols en 3D, producte en estoc, finançament i servei de transport i muntatge gratuït.

El client que vingui a la Sénia a part de trobar l’exposició més gran dedicat al moble podrà gaudir d’emplaçaments com el Delta de l’Ebre, el Parc Natural dels Ports o d’una oferta gastronòmica d’alta qualitat que faran de la seva visita una experiència única.

Comentarios
Multimedia Diari