Whatsapp Diari de Tarragona
 • Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
  Diari
  Comercial
  Nota Legal
  • Síguenos en:

  Sobreviure el 2024 amb caramels sense sucre

  Una altra ronda? Any nou, vida nova, però sembla que a Tarragona tot continua igual, i és que hi ha coses que no canvien; potser també ho hem de fer nosaltres

  11 enero 2024 07:17 | Actualizado a 11 enero 2024 07:20
  Se lee en minutos
  Participa:
  Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
  Comparte en:

  Feliç any nou a totes. I amb això dono per tancada l’etapa de poder felicitar-vos l’any, perquè si no això mai s’acaba. Espero que hàgiu començat amb bon peu aquest 2024 i que els Reixos us hagin portat molts regalets perquè caramels no ho crec. Aquest any vaig decidir tornar a viure l’experiència de veure la cavalcada i no va ser molt bona. Us explico.

  Jo em vaig col·locar a un tram de la Rambla Nova i quan van passar les carrosses, vaig sentir entre llàstima i por. I és que quan van passar els nens i nenes, ho van fer amb cara de pena perquè ja no tenien caramels o igual ja no tenien ganes d’estar allí, no ho sé.

  I els que sí que encara tenien algun caramel, el tiraven amb ganes i podríem dir, que no amb molt bona fe. Ara que jo també ho faria i és que davant tenia diverses persones, que ja feia anys que eren majors d’edat, cridant i exigint els seus caramels, com si pel fet d’assistir a la cavalcada ja tinguessin dret a rebre un número determinat.

  No ho vaig entendre i em va saber greu pels nens i nenes. Llàstima que no es comportessin igual davant de la Guàrdia Urbana que anava amb cavall, entenc que són més fàcils d’aparcar, però no sabeu les cagades que deixen. Els cavalls dic.

  Sort que de sobte va sonar un Amparito Roca en una de les carrosses i em va alegrar una mica. Com veieu, inclús a Orient els hi encanta Santa Tecla. Com no vaig poder agafar cap caramel, després em vaig comprar una bossa a un supermercat. Sí, no cal enfadar-se, els caramels es poden comprar sempre, no amb l’adrenalina d’una cavalcada, però l’experiència també està bé.

  I amb aquests caramels he decidit prendre’m aquest any amb més positivitat, no criticar tant, parlar de les coses bones de Tarragona i per això, a banda de desintoxicar-me de Twitter, bé, de ‘X’, ara porto sempre al damunt una bosseta de caramels i la veritat és que funciona.

  L’altre vaig agafar la sortida de l’autovia del cementiri perquè havia d’anar a gravar una cosa i gairebé m’acabo la bossa. Sí, era hora punta. Sí, hi havia molts cotxes mal aparcats per tots els carrers que envolten el Col·legi Sant Pau. Sí, aquest 2024 renovem el contracte de deixar el cotxe on els doni la gana. Però és que a més, per “millorar” la situació, estan fent obres a un dels carrers. Així que després d’aquesta experiència, he decidit que els pròxims caramels millor els compro sense sucre.

  Sort que de sobte va sonar un Amparito Roca en una de les carrosses i em va alegrar una mica. Com veieu, inclús a Orient els hi encanta Santa Tecla

  En fi, com veieu, de moment no han canviat moltes coses a Tarragona en aquest nou any, bé, sí, el personal del restaurant Octopussy i mira que jo no veig normalment ‘Joc de Cartes’ però per una vegada que Tarragona es converteix en tendència per TV3... el que sí que canviarà i no només a la ciutat, és el panorama musical, i és que Zoo s’acomiada dels escenaris i agradi més o menys la seva música, sempre és una llàstima que grups que utilitzen el seu altaveu i les seves lletres com una reivindicació s’acabin.

  La sort de la música és que és eterna i cançons com les de Zoo no crec que passin de moda.

  Per sort i per animar la famosa ‘cuesta de Enero’ ja podem començar el compte enrere per Carnaval, que enguany se celebra aviat i els Reixos ja m’han portat la meva disfressa. Si veieu un Teletubbie vermell, saludeu-lo i doneu-li caramels sense sucre.

  Comentarios
  Multimedia Diari