Whatsapp Diari de Tarragona
  • Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
    Diari
    Comercial
    Nota Legal
    • Síguenos en:

    Els Ganxets, un gran paper

    12 abril 2024 20:04 | Actualizado a 13 abril 2024 07:00
    Josep Ramon Correal
    Participa:
    Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
    Comparte en:

    Quan Francisco Molina, de 63 anys, va aconseguir l’últim punt que guanyava el partit front Francisco Quiñones i que el proclamava guanyador del primer Campionat d’Espanya de tennis taula de Parkinson, va començar a plorar com un nen petit. A la seva vora, una altra persona també plorava d’emoció. Li pregunto si són germans i m’explica que és el seu entrenador. El mateix entrenador que l’any 1979 tenia Francisco Molina quan va guanyar el campionat d’Espanya de tennis taula de cadets. Molina ostenta també altres títols de categories de veterans, però d’ençà que li van diagnosticar Parkinson va deixar l’activitat esportiva competitiva.

    El club de Reus ha estat present en el I Campionat d’Espanya de tenis taula de Parkinson. A simpatia i bon rotllo no els ha guanyat ningú

    La convocatòria del campionat de Parkinson va animar Molina a tornar a agafar la pala. Han fet una preparació intensiva de mesos que ha donat fruit. La nissaga Molina té continuitat amb el seu fill Manolo Molina que juga a les màximes categories estatals amb el Múrcia. La representació dels Ganxets de Reus ha fet un gran paper amb Anton Ricomà, Cristina Zapata, Manuel Cerezuela i Fulvio Capitano. Més que mai, l’important era participar.

    Comentarios
    Multimedia Diari