El Departament de Territori licita les obres de la variant que connectarà la C-37 i l'N-240 a Valls per 3,2 MEUR

Els treballs s'adjudicaran a la tardor i començaran a finals d'any

19 mayo 2017 22:25 | Actualizado a 22 mayo 2017 14:33
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha iniciat la licitació de les obres de la nova carretera que permetrà connectar la C-37 i l'N-240 per fora del nucli urbà de Valls (Alt Camp). Els treballs de construcció de la variant es liciten per un import de 3,2 MEUR. Es preveu que s'adjudiquin la tardor vinent i comencin a finals d'any, amb un termini d'execució d'11 mesos. El projecte preveu la connexió de les dues vies evitant el pas per l'interior del municipi, fet que millorarà la mobilitat i seguretat en tot aquest àmbit. El nou tram de carretera, que unirà la rotonda de l'N-240 amb la C-37, farà uns 800 metres de longitud, i tindrà dos carrils de 3,5 metres i dos vorals d'1,5 metres d'amplada.

Les obres inclouen la formació d'un pont sobre el torrent del Puig de 85 metres de longitud, format per dos trams de 42,5 metres, amb una pila central circular, de 9,6 metres d'alçada. El pont se situa a uns 230 metres de la carretera C-37 actual. També s'aprofitarà un pas inferior existent, que està format per un calaix de 7 metres d'amplada, per donar continuïtat a un camí. Aquest calaix se situa a uns 140 metres de la rotonda existent a l'N-240.

Addicionalment, es condicionarà un tram d'uns 200 metres de la carretera C-37 actual i s'hi formarà una rotonda de 48 metres de diàmetre exterior, amb la calçada per a dos carrils, de 8,2 metres d'amplada i vorals interior de 0,5 metres i exterior d'1,5 metres.

El traçat de la nova carretera afecta sis camins, als quals se'ls donarà continuïtat mitjançant la formació de nous vials. Tindran, en general, una amplada de 5 metres i es pavimentaran amb un tractament superficial. En total, es formaran uns 1.000 metres de nous camins.

Les obres inclouran també actuacions de moviments de terres, sistemes de drenatge, estructures, ferms, senyalització, instal·lacions d'enllumenat, desviament i reposició de serveis afectats i l'aplicació de mesures d'integració ambiental.

Comentarios
Multimedia Diari